Smart ID Romania lanseaza Motorola Symbol TC70

Bucuresti, 23 octombrie 2014 SmartID Romania, specialistul in solutii pentru mobilitate enterprise lanseaza computerul mobil Motorola Symbol TC70

 

tc70_1

 

Android KitKat – rezistenta pentru companii
Computerele mobile TC70 sunt livrate cu Extensions (Mx),o serie de functionalitati care transforma Android™ dintr-un sistem de operare (SO) destinat consumatorilor persoane fizice intr-un veritabil SO de tip enterprise permitand managementul dispozitivului, securitate de clasa enterprise si suport pentru capabilitati de captura date.

Robust si pregatit pentru a fi folosit zilnic in mediul enterprise
TC70 este pregatit pentru orice nevoie zilnica din meniul de business, este testat si rezista dupa multiple caderi pe ciment de la 1.8 inaltime si la 2000 de caderi consecutive de la 1 m. Este construit conform standardului IP67 ceea ce il face rezistent la praf si imersiune completa in apa, fiind ideal pentru a fi folosit in back office, in depozite si spatii de retail sau in afara acestor spatii. Ecranul multitouch si motorul de scanare cu Corning Gorilla Glass 2 aduc un nou nivel de rezistenta acestor doua componente extreme de vulnerabile.

Flexibilitate maxima pentru captura date si un ecran dual mode cu touch panel
Angajatii isi pot alege modul de input al datelor: cu sau fara manusa, cu degetele sau cu stylus – este ideal pentru captura de semnaturi. Ecranul inteligent se calibreaza automat in functie de modul de introducere al datelor folosit, angajatii pot trece rapid de la un mod la altul.

Captura date de ultima generatie
Imager-ul de tip enterprise vine cu o tehnologie inteligenta de imaging PRZM de la Motorola Solutions, un sensor megapixel si optica de ultima generatie care ofera captura de date performanta pentru aceasta clasa de echipamente. Angajatii pot capta coduri de bare 1D si 2D in orice conditii de mediu cu viteza mare de scanare. Camera de 8 MP permite captura facila, la mare rezolutie pentru fotografii, semnaturi, video etc.

Functionalitati audio complete pentru un nou nivel de flexibilitate
Dotat cu tehnologie de anulare a zgomotelor si cu un volum de patru ori mai mare decat cel al smartphone-urilor, TC70 furnizeaza semnale audio de cea mai buna calitate in ambele capete ale unei convorbiri. Suportul pentru angajatii care se conecteaza folosind Push – to –Talk permite comunicatii de tip walkie –talkie si creaza un mediu colaborativ pentru forta de munca din teren care poate raspunde astfel rapid nevoilor clientilor.

Familie de accesorii robuste, perfect adaptate TC70 pentru a face fata in mediul enterprise
TC70 beneficiaza de o familie de accesorii care include un cititor de carduri magnetice pentru plati mobile (snap-on magnetic stripe reader), husa, curea pentru mana, maner cu buton pentru scanare etc, pentru a adapta echipamentul la o varietate mare de taskuri. Incarcatoarele de baterile multi slot si Share Cradle-ul unic – sunt destinate atat TC70, cat si generatiilor viitoare de computere mobile pentru o eficienta mai mare a costurilor.

 

Despre Smart ID
Smart ID, este specialistul în soluții de mobilitate enterprise care integrează cele mai noi tehnologii în domeniul automatizarii proceselor de business, RFID, achiziții de date, coduri de bare cu aplicații software de business inovatoare.

Portofoliul de soluții Smart ID este destinat în principal industriilor de producție, logistică, curierat, retail, utilități, sănătate, administrație publică și acoperă, pe lângă echipamente și accesorii hardware de la cei mai renumiți producători de tehnologie la nivel internațional în domeniul auto ID și aplicații software pentru trasabilitate produse, automatizarea proceselor de vânzări, service, managementul depozitelor, optimizarea și planificarea resurselor, optimizarea și planificarea rutelor, inventariere, etichetare produse, controlul accesului etc.

Pentru mai multe informații referitoare la compania Smart ID puteți lua legatura cu Carmen Ureche, Director Marketing, SmartID Romania, la telefon: 0725 633 767 sau pe emailCarmen.ureche@smartid.ro.