De ce modulele AdvantechWISE Wireless Remote I/O sunt alegerea corectă?

 

AdvantechWISE Wireless

De-a lungul timpului, implementările în care a fost necesar un modul de achiziție date Wireless I/O au întâmpinat o serie de greutăți și limitări în privința datelor și a semnalelor achiziționate sau a posibilităților de prelucrare și transmisie.

O serie întreagă de producători au încercat să producă un astfel de modul de achiziție date digitale/analogice, lovindu-se însă de diferite probleme de implementare. Toate aceste probleme par să își fi găsit rezolvarea în noile module Advantech WISE Wireless I/O, care permit colectarea și transmiterea cu succes a semnalelor digitale și analogice, peste o rețea wireless.

Cea mai nouă generație de module I/O de la Advantech aduce pe piață un spirit orientat spre IT. Cu concepte avansate de date A-P-P, achiziția datelor, prelucrarea datelor pentru stocare și transmisiesatisfacenevoile de monitorizare și control mobil în cadrul unui mediu IoT. Adoptarea pe scara largă a făcut WISE o sursă sigură de date importante, care îi ajută pe utilizatori să-și identifice următorii pași și ce acțiuni trebuie întreprinse. Având funcții inteligente de procesare și publicare a datelor timpul necesar pentru a genera rapoarte inteligente poate fi scurtat. Astfel utilizatorii pot observa și identifica rapid posibilele probleme, iar întreruperile sistemului pot fi minimizate sau chiar evitate.

anewtech-iot-wireless-io-modules-wise-40001

De ce Advantech WISE:

Preț redus

Toate modulele wireless Advantech WISE  au un preț de listă redus, fapt remarcabil având în vedere calitatea și fiabilitatea recunoscută a produselor Advantech, atribute care se regăsesc din plin și în modulele WISE.

Flexibilitate în orice combinație I/O

Toate modulele Advantech WISE integrează intrarile analogice și digitale în aceleași canale, permițând utilizatorului să achizitoneze semnale diferite în cadrul aceluiași modul, cu flexibilitate maximă. Deși disponibilitatea de canale I/O nu este foarte mare (4-8 canale), avantajul este ca nu mai este necesar să se implementeze alte module de conversie a semnalelor de la analogic la digital sau invers.

Un alt mare avantaj este funcționalitatea de scalare a fiecărui modul WISE, care va permite preluarea uneivalori fizice drept output al unui sensor, ceea ce facilitează citirea datelor.

Implementare ușoară

Modulele WISE pot fi utilizate fără un gateway pentru a furniza date și informații. Acest lucru duce la implementări mai ușoare și mai rapide, deoarece numărul de module I/O ce pot fi utilizate pentru colectarea datelor de la diverși senzori este practic nelimitat. Conectivitatea directă la o retea deja existentă și posibilitatea de a interfața direct intrările/ieșirile de date și aplicațiile curente elimină necesitatea unor nivele intermediare și fac procesul de achiziție de date mult mai facil.

Păstrarea datelor

Modulele WISE conțin, de asemenea un logger de date, care poate păstra datele achiziționate cu atribut de timp și le poate transmite într-o bază de date locală sau în cloud. Datele sunt de asemenea păstrate într-un buffer de transmisie, astfel că în eventualitatea unei probleme de rețea acestea nu se volatilizează, oferind timpul necesar unui administrator să intervină pentru remedierea problemei, făra a pierde date critice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Newsletter
Abonare la newsletter
Sunt de acord cu Notificarea de prelucrare a datelor cu caracter personal. Informaţii suplimentare aici.