Echipamentele din portofoliul www.idmag.ro pot fi finantate in sistem de inchiriere. Smart ID Dynamics a devenit partener GRENKE Romania

Bucuresti, 27 iulie 2016 – Incepand cu luna iulie, clientii Smart ID pot beneficia de inchirierea echipamentelor din portofoliul www.idmag.ro, prin intermediul GRENKE Romania.

 

SMART ID GRENKE

 

Scopul GRENKE este sa ofere suport companiilor mici si mijlocii. Prin intermediul GRENKE companiile vor putea sa inchirieze echipamentele de care au nevoie, in loc sa le achizitioneze si sa blocheze astfel importante resurse de capital.

„Solutiile de finantare introduse pe piata romaneasca de catre Grenke ne pot ajuta sa finalizam tranzactii care nu pot fi incheiate din cauza lipsei capitalului necesar noilor investitii. Preconizam un trend ascendant al businessului, bazat pe analiza in timp foarte scurt a dosarelor si pe termenul de plata redus de la predarea documentelor catre Grenke”, a declarat Romeo Iacob, Managing Partner al Smart ID Dynamics.

Smart ID Dynamics a incheiat acest parteneriat dupa ce a analizat avantajele reale ale inchirierii pe termen mediu, de care pot beneficia clientii sai:

 • Protejarea lichiditatilor
  Inchirierea protejeaza capitalul firmei si nu afecteaza bonitatea in relatiile cu bancile.
 • Simplificarea procesului de bugetare
  Inchirierea de echipamente IT ofera avantaje financiare, sumele mari de bani nefiind blocate in achizitii directe. Chiriile sunt constante in Euro pe toata perioada contractului, oferind o baza solida pentru planificarea financiara.
 • Investitii mai mari si mai devreme in tehnologie noua
  Dezvoltarea afacerii cere de cele mai multe ori cea mai noua tehnologie, ceea ce insemna ca investitia continua in tehnologie IT este vitala pentru a asigura bunul mers al companiei. Inchirierea prin GRENKE ofera chirii lunare minime ce vor permite investitia in echipamente IT de generatie noua, de fiecare data cand se semnaleaza o nevoie, oferind astfel un avantaj competitiv.
 • Ofera flexibilitate
  GRENKE ofera optiunea de schimbare a echipamentelor putand tine astfel pasul cu viteza de schimbare a tehnologiei. In cazul in care echipamentele inchiriate sunt depasite de echipamente mai rapide, mai bune, sau pur si simplu de echipamente mai eficiente din punct de vedere energetic, acestea pot fi inlocuite conform prevederilor din contractul existent, in multe cazuri chiar fara cresterea chiriilor.

„Reprezentanta GRENKE este pe piata din Romania incepand cu 2007, insa ultimii ani au insemnat incheierea unor parteneriate ce consolideaza pozitia acesteia si asigura accesibilitatea serviciilor noastre unui numar tot mai mare de companii. Colaborarea cu Smart ID Dynamics este un alt pas inainte ce va aduce beneficii multiple ambelor parti implicate. Satisfactia mea, in calitate de Managing Director al acestei divizii, este aceea ca am observat o deschidere tot mai mare din partea mediului de afaceri si mai multa incredere in modelul de business GRENKE. Multe companii s-au convins deja de avantajele finantarii cu GRENKE, fiind povestile de succes cu care noi ne mandrim.” a adaugat Liviu Banulescu, Managing Director al Grenke Renting Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Newsletter
Abonare la newsletter
Sunt de acord cu Notificarea de prelucrare a datelor cu caracter personal. Informaţii suplimentare aici.