Noua serie de imprimante mobile de etichete Zebra ZQ500

Noua serie de imprimante mobile din seria Zebra ZQ500 se regaseste in portofoliul de produse Smart ID Dynamics

 

ZQ500_comunicat

 

Bucuresti, 3 iulie 2015 – Prin noua serie de imprimante de etichete ZQ500, Zebra introduce pe piata un nou concept de inalta calitate, creat special pentru a oferi mobilitate oricarui business si eficienta maxima in conditii de lucru dificile.

Modelele de imprimante mobile din seria ZQ500 au dimensiuni mici, sunt usoare, dar si foarte rezistente, fiind create dupa un design militar patentat. Acest design robust si ergonomic este rezistent la lovituri puternice, caderi multiple de la inaltime, temperaturi extreme, iar standardul IP54 confera protectie impotriva prafului si a stropirii.

Modelele din serie ofera posibilitatea imprimarii dual-side (pe ambele fete ale hartiei), iar dimensiunea rolei de hartie este reglabila in functie de nevoile utilizatorului, putand fi si mai ingusta decat latimea maxima de printare stabilita de producator: 72 mm pentru ZQ510 si 104 mm pentru ZQ520.

Astfel, noile modele de imprimante mobile Zebra ZQ500 isi gasesc aplicabilitatea in cele mai diverse domenii de activitate: transporturi si logistica, productie, depozite, institutii de stat.

Imprimantele mobile de etichete din seria Zebra ZQ500 pot fi achizitionate direct de pe site-ul www.idmag.ro.

Despre Smart ID– Smart ID Dynamics este specialistul în soluții de mobilitate enterprise care integrează cele mai noi tehnologii în domeniul automatizarii proceselor de business, RFID, achiziții de date, coduri de bare cu aplicații software de business inovatoare.

Portofoliul de soluții Smart ID este destinat în principal industriilor de producție, logistică, curierat, retail, utilități, sănătate, administrație publică și acoperă, pe lângă echipamente și accesorii hardware de la cei mai renumiți producători de tehnologie la nivel internațional în domeniul auto ID și aplicații software pentru trasabilitate produse, automatizarea proceselor de vânzări, service, managementul depozitelor, optimizarea și planificarea resurselor, optimizarea și planificarea rutelor, inventariere, etichetare produse, controlul accesului etc.

 

Pentru mai multe detalii privind compania Smart ID Dynamics sau produsele aflate in portofoliul acesteia, puteti scrie la  Cristina.dima@smartid.ro, Cristina Dima – Marketing Director.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search
Caută
Newsletter

WEBINAR

The Big Reset for the Manufacturing Industry

Shop Floors & Flexible Automations for 2021. Digital, Agile and Resilient

Discutam despre Manufacturing Mega Trends, Shop Floor Flexibility, AI și Touchless Manufacturing, Intralogistică, Senzori inteligenți pentru marcare laser care încorporează technologii AI și Machine Learning, Studii de caz în Automotive și General Manufacturing.

Inscrie-te si tu!