Peste 49 milioane de lei – cifra de afaceri inregistrata de Smart ID Dynamics in 2015

Bucuresti, 18 mai 2016 – Compania Smart ID Dynamics S.A., cel mai important furnizor de servicii si solutii de mobilitate enterprise (terminale  mobile , PDA si tablete rugged) si automatizari industriale, solutii bazate pe tehnologia codurilor de bare si rfid, a inregistrat in 2015 o crestere a cifrei de afaceri cu 200%, ajungand la peste 49 milioane lei, in acelasi timp marcand o crestere a profitului de peste 300%.

Compania Smart ID Dynamics a inregistrat in anul 2015 o cifra de afaceri de 49,3 milioane lei cu un profit net de 4 milioane lei, in crestere  fata de anul 2014, cand a fost realizata o cifra de afaceri de app 23.7 milioane lei si un profit net de 1.25 milioane lei.

Rezultatele  bune  realizate  in 2015 vin ca o confirmare a strategiei de dezvoltare a companiei, cu focus principal pe furnizarea de servicii si solutii la un nivel ridicat de profesionalism, pentru automatizarea  proceselor de business, prin introducerea solutiilor mobile de tip enterprise in procesele core business, industrial IoT si automatizari industriale, solutii care ajuta partenerii nostri de business sa isi creasca afacerile.

„Indicatorii financiari inregistrati de Smart ID pe parcursul anului 2015 au fost sustinuti atat de extinderea ofertei companiei in zona solutiilor privind automatizarea liniilor de productie, bazate pe Industrial IoT, sau a solutiilor customizate oferite verticalelor Logistica, Retail si Distributie, cresterea numarului de clienti, cat si din extinderea portofoliului de produse, prin incheierea unor parteneriate strategice, dintre care amintim acum doar Panasonic Toughbook, Soti si Microsoft” declara Daniel Boangiu, Managing Partner Smart ID Dynamics.

„Peste 90% din cifra noastra de afaceri este realizata cu companii private romanesti si  multinationale, care au avut anul trecut investitii  importante in retehnologizare, extinderi ale liniilor de productie si proiecte importante  pe zona de mobilitate si automatizari industriale. Am reusit anul trecut sa crestem numarul de clienti noi cu un procent de 30%, am extins colaborarea cu clientii existenti pe solutiile deja implementate si pe furnizarea de servicii profesionale cu valoarea adaugata”, a mai adaugat Daniel Boangiu.

Dintre cele mai importante realizari ale Smart ID Dynamics pentru anul 2015 amintim doar consolidarea statutului companiei Smart ID Dynamics pe nisa echipamentelor mobile si industrial rugged, cresterea echipei de Sales si Presales din cadrul birourilor din Bucuresti, Craiova si Timisoara, cresterea echipei de dezvoltare software, dezvoltarea competentelor tehnice prin certificarile obtinute, precum si cresterea numarului de echipamente și soluții vandute. Un pas important in evolutia companiei il reprezinta parteneriatul strategic semnat anul trecut cu Microsoft pe zona de cloud, parteneriat care ne ajuta sa trecem solutiile de mobilitate enterprise dezvoltate in cloud.

Solutiile oferite au fost concentrate pe verticalele Utilitati, Productie, Transport si Logistica , Curierat si Retail.

Pentru verticala Retail au fost oferite solutii privind automtizarea proceselor in magazine, solutii de inventariere, verificarea si tiparirea etichetelor la raft cu ajutorul echipamentelor mobile, solutii pentru managementul echipamentelor mobile de la distanta – terminale mobile, telefoane si imprimante mobile, precum si solutii privind trasabilitatea produselor, pentru inregistrarea in format electronic a fluxului, incepand de la materia prima și continuand cu semifabricatele pana la produsul final, avand la baza tehnologia codurilor de bare.

Pentru verticalele Curierat si Logistica au fost realizate solutii de transport  al coletelor, ce constau in preluarea si manipularea coletelor in zona de procesare, solutii de track & trace pentru managementul activitatii de curierat, am implementat solutii POD (proof of delivery) si solutii de warehouse management pentru automatizarea proceselor logistice.

A fost de asemenea extinsa expertiza companiei catre verticala Productie, cu precadere Productie Food si Productie Automotive, unde au fost oferite solutii Shop Floor pentru integrarea proceselor operationale (monitorizarea producției, managementul incidentelor și a procesului de mentenanța a echipamentelor și utilajelor de producție) si solutii pentru adaugarea posturilor de detectie a corpurilor straine folosind echipamente de inspecție vizuala (vision).

Anul 2015 a adus companiei Smart ID si recunasterea de „Best Solution Partner” din partea ZEBRA Technolgies, liderul mondial pe zona de echipamente si solutii de mobilitate enterprise, acest premiu fiind acordat in baza loialitatii si a eforturilor continue de a oferi solutii care rezolva problemele clientilor, pe baza unor performante de crestere clar definite si pentru cifrele de afaceri generate cu ZEBRA Technologies in Romania si Moldova.

Despre Smart ID Dynamics S.A.: Smart ID este o companie cu capital integral romanesc, o societate pe actiuni, fondata  in anul 2010 de catre Daniel Bongiu si Romeo Iacob, ce au o experienta cumulata de peste 15 ani in industrie. Inca de la infiintare, compania a avut ca directie principala zona de automatizare si dezvoltare a solutiilor de mobilitate enterprise, data collection, Industrial IOT si furnizarea de servicii profesionale cu valoare adaugata. Oferta Smart ID inglobeaza produse software proprii, realizate pe o platforma foarte flexibila, care ne ajuta sa automatizam procesele din Productie, Retail, Logistica, Distributie, Utilitati, Servicii etc.; produse hardware de la cei mai importanti vendori de tehnologie; servicii profesionale si consultanta de business puse in valoare de cea mai experimentata echipa din piata.

Persoana de contact:
Cristina Dima – Marketing Director
Mail: cristina.dima@smartid.ro
Tel: 0742.090.747

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Newsletter
Abonare la newsletter
Sunt de acord cu Notificarea de prelucrare a datelor cu caracter personal. Informaţii suplimentare aici.