Activitatea companiei tale evoluează accelerat de la complicat la complex?

Cu noi, nu mai există bariere în creșterea eficienţei. Pentru a-ți simplifica procesele și a-ți reduce costurile operationale venim cu experiența si know-how-ul din transformări digitale de success și implementari complexe de soluții software destinate mediilor de business intensive.

Nu avem nevoie de prognoze pentru a ne imagina viitorul. Avem cunoștintele necesare pentru a-l crea!

Suntem lideri recunoscuți în domeniul IT în România. Ne-am creat renumele de cel mai important furnizor şi integrator de tehnologii de ultimă generație care transformă spectaculos mediile intensive de lucru, la un nivel neatins până acum. Îți oferim aplicaţii conectate în timp real, cu ajutorul cărora poți controla noile medii hibride fizico-digitale.

ALEGE UN SPECIALIST!

Vă oferim acum soluţii pentru cele mai importante provocări de business

  • Probleme în lanţul de aprovizionare
  • Revoluţia Lanțurilor de Magazine din Retail
  • Inovații în Medii Hibride Fizico-Digitale
  • Colaborarea dintre oameni și maşini
  • Transformările digitale
  • Criza forţei de muncă

Portofoliul nostru de soluţii – Inovaţii integrate sustenabil in infrastructura IT a companiei dvs.

Privim viitorul prin ochii tai. Ducem pasiunea pentru soluţii şi echipamente mobile, automatizare şi robotizare la un nivel care depășește așteptările tale . Inovăm în orice model de activitate, nou sau vechi, prin soluţii critice de business, pe care le integrăm sustenabil în mediile intensive de lucru.

Consultanţă de specialitate

Oferim consultanță de business pentru optimizarea, automatizarea sau digitalizarea proceselor de afaceri în medii complexe de lucru. Top companii private din retail, logistică și producție beneficiază de experiența si competențele echipelor noastre.

Soluţii pentru viitor

Conceptualizam și dezvoltam de soluţii software la cheie, de la viziune proiect, documentare, definire cerinţe, dezvoltare arhitectură și interfață utilizatori. Te poți baza pe noi că livrăm rapid, punem pasiune și curaj în abordarea de soluții inovatoare.

Produse atent selectate

Colaborăm cu dezvoltatori de top in tehnologie, recunoscuţi la nivel internaţional. Gama noastră de produse cuprinde cititoare de coduri de bare, imprimante industriale, mobile şi imprimante etichete coduri de bare, terminale, echipamente POS, automatizări şi robotizari industrile.

Service pentru ultimele tehnologii

Echipa noastră este formată din specialişti certificaţi în service şi mentenanţă pentru cele mai noi tehnologii existente pe piaţă. Putem asigura suport tehnic pentru mii de echipamente care lucrează în sinergie cu aplicatii software in multiple site-uri ale companiei dvs.

Portofoliul Nostru de Produse – Consultanți cu peste 20 de ani de experiență în industrie

În mediile intensive de lucru, unde orice secunda contează, o întrerupere a activității poate duce la creşterea costurilor operaționale, la scăderea productivităţii şi la creșterea timpului de lansare a produselor sau serviciilor pe piaţă. Este decizia voastră sa lucrați cu un furnizor de solutii și echipamente care întelege perfect complexitatea mediilor intensive și care are abilitatea, curajul și expertiza necesare pentru a integra tehnologii complet noi, compatibile cu cele existente.

Scanere de coduri de bare

Pentru a răspunde necesităţilor tale de colectare a datelor, scannerele de coduri de bare pe care ți le propunem sunt testate intensiv pe parcursul a numeroase implementări, în medii adverse și prin integrare cu tehnologii multiple.

Imprimante

Imprimantele trebuie să funcţioneze în permanenţă, indiferent cât de dificile sunt conditiile de lucru. Imprimantele desktop, mobile, RFID sau cele de tip Kiosk de la producători recunoscuți la nivel internațional funcționează în orice mediu ostil. Iar specialiştii nostri te asigură ca nu vor exista întreruperi în funcționare.

Computere mobile

Furnizăm o gamă atent selecţionată de computere mobile, portabile, montate pe vehicule, precum şi tablete şi cititoare RFID mobile, sunt extrem de rezistente şi se potrivesc foarte bine cu ideile noastre inovatoare. Stim deja că îți dorești să realizezi mai mult cu investiții pe termen lung.

Echipamente POS

Timpul de așteptare la casele de marcat crează clienților voștri disconfort. Echipamente POS de la NCR utilizate peste tot în lume vă ajută să creaţi un mediu prietenos şi intuitiv atât pentru clienţi, care vor reveni cu plăcere, cât şi pentru angajaţi, care vor fi mai mulțumiți și mai productivi.

Automatizări industriale

Pregatește-ți infrastructura pentru Industria 4.0 cu ajutorul portofoliului nostru de solutii – de la sisteme vision Datalogic de ultima generație și tehnologii pentru marcare cu laser, la sisteme Advantech de control automatizări și robotizări industriale.

Infrastructură IT

Proiectăm infrastructuri IT integrate sustenabil în infrastructura actuală a companiei tale. Zero blocaje, coordonare perfectă între mii de terminale si echipamente, access la cele mai bune practici existente pe piață.

Soluţii personalizate pentru viitorul industriei tale

Suntem informați și urmărim ultimele tendinţe in tehnologie tocmai pentru a fi mereu cu un pas înainte în dezvoltarea de soluţii pentru industria ta. Pentru că lucrăm cu lideri în industrie găsim întotdeauna inspirația necesară pentru a inova și a ne adapta provocărilor cu care te confrunți. Ceea ce ne diferențiază de alte companii din piață este modul în care ne folosim competenţele pentru a-ți depăși așteptările.

Retail

Colaborăm cu companii de retail locale şi internaţionale pentru care furnizăm soluţii pentru automatizarea, digitalizarea sau robotizarea activitatii care le ajută să-și scaleze activitatea şi să elimine orice bariere în calea eficienţei. Te putem ajuta sa obții performanțe și pentru compania ta.

Logistică

Pentru logisticieni, am dezvoltat soluţii scalabile şi sustenabile care permit economii reale, optimizarea capitalului circulant, raţionalizarea bazei de aprovizionare şi îmbunătăţirea prognozei riscurilor. Te putem ajuta sa îți automatizezi operațiunile și să obții și tu rezultate peste așteptări.

Producţie

Fabrica Inteligentă are la bază procese complexe, soluții și echipamente care lucrează în sinergie cu mii de senzori, echipamente mobile, automatizări industriale și robotizari. Pentru astfel de proiecte ai nevoie de un partener cu experienta, pe măsura complexității proiectului tău.

Utilităţi

Dacă lucrezi în utiltăți știi deja cât de importante sunt soluțiile care permit companiilor să ofere o experienţă mai bună clienţilor: managementul şi controlul utilizării energiei, monitorizarea facturilor lunare şi lansarea de mesaje de alertă în funcţie de indicatorii de performanţă (KPI).

De ce să lucraţi cu noi

Inconjoară-te întotdeauna de de oameni inteligenţi, curajoși şi pasionaţi și contractează cele mai bune soluții și instrumente existente pe piață. Cu o astfel de abordare vei face paşi uriași pentru a construi o afacere de succes.

Arhitecții Stabilităţii Financiare

În ultimii 10 ani, am construit una dintre cele mai stabile companii din punct de vedere financiar din domeniul nostru de activitate. Acest lucru ne permite să realizăm noi investiţii în soluţii inovatoare şi să recrutam cei mai buni specialişti de pe piaţă.

Lideri în Implementări complexe

Ne-am câștigat renumele prin implementări complexe, proiecte unice şi inovatie continuă în domeniul soluţiilor critice de business cu aplicabilitate în medii intensive de lucru. Indiferent de infrastructura IT pe care o are compania ta, poți beneficia și tu de soluții sustenabile.

Experţi în Procese Inovatoare

De peste 10 ani, creăm valoare prin transformarea și automatizarea proceselor de business ale clienţilor noştri în top industrii din România. Avem curajul să inovăm în domeniul nostru de activitate pentru a-ți oferi continuitate și productivitate pentru mediile intensive de lucru pe care le coordonezi.

Experți în Tehnologii de Top

Avem capacitatea şi competenţele necesare pentru a integra sustenabil cele mai noi tehnologii în infrastructura deja existentă a companiei tale. Ne folosim know-how-ul pentru a te ajuta să generezi proiecte revoluţionare, disruptive în industria ta și să îți creezi noi fluxuri de venituri. Crești tu, creștem și noi.

Creatori de Experienţe Unice

Pentru a crea experiențe unice pentru compania ta ne concentrăm activitatea pe îmbunătățirea unui mix unic de 30 de elemente funcționale care îți oferă valoare de-alungul întregii noastre colaborări, de la simplificarea interacțiunii sau efort minim în implementare și până la costuri reduse și risc minim.

Top Parteneri

Pentru a-ți livra un proiect de success ne certificăm continuu, investim în procese, tehnologii noi, specialiști, ne documentăm serios, venim cu idei curajoase și preţuri adaptate corect realității și complexității proiectului tău. Cu acestă abordare am câștigat poziția de cel mai important partener al partenerilor noștri.

Pe ce se bazează succesul proiectelor pe care le implementăm?

Ne-am înconjurat de oameni inteligenţi, curajoși şi pasionaţi. Ne-am luat cele mai bune instrumente de lucru și alegem frecvent abordări noi pentru ca tu să faci paşi importanţi în dezvoltarea unei afaceri de succes. Inovam noi, inovezi si tu, inovează și compania ta:

Date şi cifre care ne recomandă ca partener preferat al clienţilor noştri

Ți-ai imaginat aplicații destinate mediilor intensive care lucrează concertat cu mii de echipamente în multiple site-uri ale companiei tale? Tehnologia simplifică, la fel cum know-how-ul, pregătirea și experiența echipei din proiecte complexe te ajută să fii cu un pas înaintea industriei. În peste 10 ani pe piața din România avem:

+3 000

CLIENŢI

+20 000

TERMINALE VÂNDUTE

+250

IMPLEMENTĂRI DE SOLUŢII

+15 000

ECHIPAMENTE ÎN FUNCŢIUNE

+36

SPECIALIŞTI CERTIFICAŢI

+10ANI

DE PREZENŢĂ PE PIAŢA DIN ROMÂNIA

Ştiri şi noutăţi

Citiţi cele mai recente informații pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi. Vă oferim reţetele de succes implementate de cele mai importante companii la nivel global.

Cum susținem implementarea tehnologiilor inovative în Retail?

București, Noiembrie 2022. Soluțiile Smart ID sunt orientate nevoilor actuale ale clienților săi, de la proiectarea, dezvoltarea și implementarea software, la soluții complexe [...]

SMART ID DYNAMICS, furnizor de soluții inovative pentru automatizarea proceselor, participă la Expo Retail 2022 cu unele dintre cele mai moderne echipamente și soluții destinate sectorului Retail

București, Octombrie 2022. Smart ID Dynamics, integrator de tehnologii de vârf și dezvoltator cu peste 12 ani de experiență în furnizarea de soluții […]

Oferă valoare business-ului tău cu tabletele Zebra ET40/ET45 – robuste și ergonomice, pot fi integrate rapid în fluxul de lucru al oricărei companii

București, August 2022. Smart ID România, unul din cei mai importanți furnizori de tehnologii inovative și echipamente mobile pentru cele mai principalele industrii, [...]

SMART ID DYNAMICS, deținută de fondul de investiții SARMIS CAPITAL, preia integral activitatea companiei SPECTRUM

București, Mai 2022. Smart ID Dynamics, lider independent pe piața locală a automatizărilor industriale, susținut de fondul de investiții SARMIS Capital, a preluat […]

Headquarter - Bucuresti

Program 9.00 – 18.00
Detalii contact

Tel:+0040376449800

Selecteaza 1 – Idmag |2 – Vanzari| Selectie 3 – HR|4 Financiar|5 – Receptie

Idmag.ro

Program 9.00 – 18.00
Detalii contact

+40372669833
Selcteaza: |1 Solutii Retail| 2 Logistică si Productie|3 Hardware|4 Automatizări Industriale |5 Soluții Cântarire

Marketing

marketing@smartid.ro