ACTUALIZARE CORONAVIRUS

Smart ID se alătură campaniilor de responsabilitate socială de combatere a COVID-19 ale principalilor săi parteneri

De ce dezinfecţia terminalelor mobile, tabletelor, imprimantelor, scanerelor şi altor echipamente are un caracter critic pentru controlul infecţiilor la locul de muncă şi în spaţiile publice?

Bucureşti, 11 martie 2020. Smart ID, liderul recunoscut al domeniului IT în România şi unul dintre cei mai importanţi parteneri ai unor producători de vârf din domeniul tehnologiei, precum Zebra Technology, NCR, Datalogic, SES-imagotag, Avery Berkel, Advantech, Panasonic, SOTI, pentru a menţiona doar câţiva, se va alinia, începând de astăzi, 11 martie 2020, campaniilor de responsabilitate socială ale principalilor săi parteneri, având drept scop informarea clienţilor din România cu privire la dezinfecţia echipamentelor mobile.

Deţinător al unui portofoliu de clienţi de vârf din domeniile de retail, producţie, logistică, sănătate publică şi utilităţi, Smart ID se implică într-una dintre cele mai importante campanii de conştientizare ale acestui an, pentru a-şi ajuta clienţii să înţeleagă importanţa efectuării corecte a dezinfecţiei.

Pe lângă principala recomandare a autorităţilor implicate în combaterea COVID-19, aceea de spălare a mâinilor, în mediile de lucru în care personalul foloseşte echipamente în desfăşurarea activităţii curente, este, de asemenea, deosebit de importantă, curăţarea corespunzătoare a acestora.

Există multe metode de dezinfecţie a echipamentelor pe care clienţii noştri le folosesc la locul de muncă şi în spaţiile publice, dar nu toate sunt corecte. Pentru protecţia personalului care utilizează în mod direct produsele noastre în depozite, în spaţiile de producţie, în magazine, în activităţile de transport şi distribuţie sau în serviciile publice, centralizăm, începând de astăzi, pe site-ul nostru www.smartid.ro toate sursele de informaţii provenind de la principalii noştri parteneri cu privire la combaterea COVID-19”, a declarat Daniel Boangiu, proprietar Smart ID România & Moldova, citând o luare de poziţie recentă a Zebra Technology cu privire la COVID-19.

Informaţii disponibile pe site:

  • Portofoliul complet Smart ID de terminale mobile, scanere şi imprimante, cu instrucţiunile de dezinfecţie aferente;
  • Cerinţelecheie avute în vedere de principalii parteneri în proiectarea produselor;
  • Instrucţiuni de curăţare şi dezinfecţie ale echipamentelor după instalarea acestora la locul de utilizare;
  • Modul de implementare a unui protocol de curăţare pentru produsele Zebra şi ale altor parteneri;
  • Agenţii de curăţare care pot fi utilizaţi în condiţii de siguranţă sau concentraţiile pentru fiecare substanţă, precum şi agenţii de utilizare nerecomandaţi;
  • Măsuri de siguranţă şi cele mai bune practici privind manipularea echipamentelor în timpul proceselor de curăţare.

Dvs. şi angajaţii dvs. luaţi toate măsurile necesare în activitatea de zi cu zi astfel încât echipamentele utilizate în comun să nu constituie o potenţială sursă de transmitere a virusului?

Pentru orice întrebări, contactaţi echipa noastră de asistenţă tehnică.

În continuare, puteţi găsi actualizări de la toţi partenerii noştri:

Actualizare Covid-19

11 martie 2020. Instrucţiuni Zebra Technologies

Aici puteţi găsi instrucţiuni detaliate de dezinfecţie a scanerelorimprimantelor, şi terminalelor mobile Zebra pentru sectorul de sănătate publică.

Pentru produsele Zebra destinate altor domenii decât cel de sănătate publică, căutaţi modelul exact al echipamentului în Manuale de utilizare din secţiunea de asistenţă tehnică de pe site-ul Zebra Technology, apoi citiţi informaţiile din secţiunea Instrucţiuni de curăţare. De exemplu, manualul de utilizare TC57 cuprinde informaţii detaliate începând de la pagina 212. Căutaţi în document după „clean” (curăţare).

Manuale de utilizare cu instrucţiuni pas cu pas pentru dezinfecţia completă a carcasei, butoanelor şi ecranului (dacă este cazul) etc.

Whitepaper „Best Practices for Infection Prevention”(Cele mai bune practici de prevenire a infecţiilor) de Darrel Hicks, un expert recunoscut în domeniul controlului infecţiilor – o lucrare de referinţă pentru organizaţiile din sectorul de sănătate, precum şi pentru companiile din orice domeniu, cu privire la implementarea de măsuri suplimentare de protecţie a sănătăţii personalului şi clienţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Caută
Newsletter

Subscribe to Our Blog

* indicates required
Sunt de acord sa primesc