De ce este necesar să poți gestiona simplu și de la distanță
echipamentele mobile utilizate de echipa ta?

Era desktop computing se apropie de sfârșit. Companiile anvangardiste au înțeles că mobilitatea business-ului este critică pentru a reuși pe termen lung. Companiile au accelerat investițiile în tehnologie mobilă: mai multe terminale, aplicații, conținut și sisteme back-end. Ușor, ușor, aceste companii se transformă în companii ‘’mobile-first’’. Totuși, acest nou concept nu vine fără provocări.

WEBINAR

Ai nevoie de scalabilitate, diversitate, interoperativitate și suport remote pentru noile dispozitive și endpoint-uri? Participă la webinar și află cum poți rezolva aceste provocări de business.

Înscrie-te la webinar

Cum folosesc companiile tehnologia mobilă?

Companiile inteligente acelerează investițiile în tehnologii mobile și în IoT pentru a-și reinventa afacerile și a câștiga în fața competiției.

PERSONALIZEAZĂ EXPERIENȚA CLIENTULUI

În era tehnologiei digitale omniprezente și a rețelelor sociale mereu active, este mai important ca niciodată să te diferențiezi de concurență pentru a câștiga fidelitatea clienților. O modalitate de a realiza acest lucru este să utilizezi tehnologia mobilă pentru a profita de puterea de cumpărare în creștere a generației Millennials - „Nativii Digitali”.

PUNE ACCENT PE MOBILITATEA CRITICĂ A AFACERILOR

Unele soluții de afaceri sunt esențiale pentru desfășurarea activității companiei: atunci când nu funcționează, pot determina stagnarea business-ului. Alte soluții pot fi clasificate drept critice pentru afacere: absența lor poate afecta semnificativ performanța companiei și capacitatea de a-și executa activitatea de bază. Pentru unele companii, mobilitatea afacerilor a devenit critică pentru afaceri.

OFERĂ PERSPECTIVE INTELIGENTE

Înțelegerea modului în care gândește clientul și influențarea comportamentului său este cheia succesului în afaceri. Există două abordări comune pentru obținerea acestor date: abordarea în profunzime (prin sondaje sau focus grupuri, extrapolând apoi rezultatele) sau să eșantionezi pe scară largă: să extragi mai puține date dintr-o dimensiune mai mare a eșantionului pentru a prognoza un comportament mai specific al clienților.

CREAZĂ O PIAȚĂ DISRUPTIVĂ

Noua tehnologie permite companiilor să creeze piețe complet noi, perturbatoare. Uber ™ este un exemplu perfect: au folosit dispozitive și aplicații mobile low-cost pentru a crea o abordare complet nouă a afacerii vechi de „livrare”. Modelul de afaceri al Uber este atât de convingător încât companiile din întreaga lume folosesc dispozitive și aplicații mobile, încearcând să-i depășească succesul.

URMĂREȘTE TRANSFORMAREA AFACERILOR

Termenul „transformare a afacerii” este suprautilizat și nu este întotdeauna înțeles. În unele cazuri, descrie o companie care își schimbă complet linia de activitate (un exemplu ar fi Netflix™). Dar o altă definiție, la fel de validă, este atunci când o companie își schimbă fundamental modul în care își operează afacerea prin utilizarea tehnologiei mobile.

ABORDEAZĂ MOBILITATEA CA SERVICIU (MaaS)

Software-ul ca serviciu (SaaS) este un model popular de cloud computing care oferă soluții de afaceri pay-for-play. Mobilitatea ca serviciu (MaaS) oferă clientului toate elementele unei soluții de mobilitate la cheie: dispozitive și aplicații mobile, găzduire de sisteme backend, stocare de date, management și asistență pentru dispozitive.

Agenda Webinarului

Participă la webinar și află cum poți implementa o platformă end to end care te ajută să controlezi de la distanță, prin drag and drop, mii de echipamente,
să administrezi conținut securizat, să colectezi informații, sincronizezi fișiere, instalezi aplicații și să primești alerte și acțiuni automat.

Andreea Dendea
Senior Account Manager, Smart ID România
Prezentare în Limba Română

• Smart ID este cel mai important furnizor şi integrator de tehnologii de ultimă generație, dezvoltând soluții proprii de automatizare și mobilitate personalizate.
• Soluțiile oferite de Smart ID sunt special dezvoltate pentru companii din retail, logistică, producție și sănătate și le ajută să-și optimizeze costurile și să-și accelereze operațiunile.
• Smart ID are în portofoliu aproximativ 3.000 de clienți, cu peste 250 de proiecte finalizate.

Dana Gherase
Sales Coordinator SOTI
Prezentare în Limba Engleză

• Cum actualizează SOTI varietatea soluțiilor de „lucru la distanță” pentru a sprijini mai bine forța de muncă mobilă din ziua de azi?
• Cum îmbunătățești performanța implementărilor tale mobile, reducând în același timp costurile, complexitatea și timpul de nefuncționare, variabile asociate cu operațiunile mobile critice pentru afaceri?
• Cum reușește suita integrată de produse SOTI ONE Platform să susțină gestionarea tuturor aspectelor afacerii tale, mai ușor și mai rapid decât oricând?

Erhan Korkmaz
Sales Engineer SOTI
Prezentare in Limba Engleză

• Cum poți folosi SOTI ONE Platform pentru a coordona întregul ciclu de viață al echipamentelor mobile și IoT?
• Cum poti folosi funcționalitățile SOTI ONE Platform pentru a gestiona echipamente mobile și IoT de la peste 200 de producatori?
• De ce integrarea este cheia eliminării disfuncționalităților determinate de procese izolate?

Prezentare în Limba română

• Cum au reușit companii de top din România să asigure continuitatea operațiunilor mobile prin implementare unei Strategii de Mobilitate având la baza SOTI ONE Platform?
• Cum au redus aceste companii costurile legate de mobilitate și presiunea resimțită de echipele din teren și departamentele IT?

De ce să participi la acest webinar?

Dinamica și provocările pieței determină managerii să caute soluții inovatoare pentru digitalizarea,
automatizarea și managementul rapid al proceselor industriale.
Vrei să implementezi o soluție end to end prin care să gestionezi dispozitive mobile,
aplicații, conținut și securitate dintr-o singură consolă de administrare? Atunci acest webinar este pentru tine.

1. Provocări în Mobilitate

Care sunt provocările cu care se confruntă companiile în coordonarea managementului flotei de terminale, dispozitive mobile și IOT.

2. Funcționalități SOTI ONE Platform

SOTI ONE Conecting Everything securizează echipamente și app, oferă vizibilitate asupra operațiunilor, susține angajații chiar și atunci când lucrează remote.

3. Implementări IoT

De ce sunt SOTI și Smart ID partenerii ideali care facilitează implementarea unei strategii integrate de mobilitate și implementări IoT incredibile.

Cum te ajută SOTI ONE să gestionezi remote, simplu și rapid flota de echipamente și terminale mobile?

Invitați Speciali

Dana Gherase
Sales Coordinator SOTI

Dana is Sales Coordinator at SOTI, supporting channel partners in Romania and helping them to deliver the best-in-class mobile and IoT device management solutions. Before joining SOTI, she worked for two years as a Sales Representative and Education Consultant for an Academy offering training programs in the field of software development.

Dana Gherase
Sales Coordinator SOTI
Erhan Korkmaz
Sales Engineer at SOTI

Erhan is Sales Engineer at SOTI and is helping companies and customers to solve their business challenges and improve their mobility strategy with SOTI One Platform, he has over 10 years experience in mobility and IT Sector.

Erhan Korkmaz
Sales Engineer at SOTI
Andreea Dendea
Senior Account Manager Smart ID

Andreea lucrează în vânzări de aproximativ 15 ani. În prezent este Senior Account Manager în cadrul Smart ID România, poziție pe care o ocupă începând cu anul 2021. Andreea are în portofoliu o varietate largă de clienți din verticala Transport & Logistică.

Andreea Dendea
Senior Account Manager Smart ID

Invitați Speciali

Dana Gherase
Sales Coordinator SOTI

Dana Gherase
Sales Coordinator SOTI
Erhan Korkmaz
Sales Engineer SOTI

Erhan Korkmaz
Sales Engineer SOTI
Andreea Dendea
Senior Account Manager Smart ID

Andreea Dendea
Senior Account Manager Smart ID

Ce invitați avem?

Directori și Manageri Operațiuni, Chief Information Officer-i, Directori Automatizări,
Manageri și Consultanți IT, Directori Tehnici și Manageri Infrastructură, Suport Tehnic Software/Hardware.

Ce invitați avem?

Directori și Manageri Operațiuni, Chief Information Officer-i, Directori Automatizări,
Manageri și Consultanți IT, Directori Tehnici și Manageri Infrastructură, Suport Tehnic Software/Hardware.

Care sunt criteriile care te determină să te înscrii?

Dacă lucrezi în:

 • Logistică
 • Producție
 • Retail
 • Utilități
 • Sănătate
 • IT
 • Distribuție
 • Telecomunicații

Dacă ești interesat de:

 • Implementare și livrare rapidă
 • Gestionarea identității și accesului
 • Securitatea dispozitivelor și a datelor
 • Managementul aplicațiilor
 • Managementul conținutului
 • Managementul E-mailurilor
 • Suport de la distanță

Organizat de

Resurse

Unde ne găsești pentru mai multe informații

Suntem disponibili în această perioadă pe toate canalele de comunicare,
de la email, whatsapp, skype și până la social media.
Îți răspundem prompt la orice întrebare legată de medii intensive de lucru
și tehnologii care asigură continuitatea operațiunilor.

VIZITEAZĂ-NE

Str. Siriului 36-40, sector 1, Bucuresti

CONTACTEAZĂ-NE PRIN EMAIL

contact@smartid.ro

CONTACTEAZĂ-NE TELEFONIC

+4 021 233 21 45

Unde ne găsești pentru mai multe informații

Suntem disponibili în această perioada pe toate canalele de comunicare, de la email, whatsapp, skype și până la social media. Îți răspundem prompt la orice întrebare legată de medii intensive de lucru și tehnologii care asigură continuitatea operațiunilor

VIZITEAZĂ-NE

Str. Siriului 36-40, sector 1, Bucuresti

CONTACTEAZĂ-NE PRIN EMAIL

contact@smartid.ro

CONTACTEAZĂ-NE TELEFONIC

+4 021 233 21 45