Beneficii

Ne dorim ca angajaţii noştri să aibă o viaţă sănătoasă şi un echilibru între viaţa profesională şi cea personală.
Ne interesează părerea colegilor noştri şi discutăm deschis cu aceştia despre viitorul pe care şi-l doresc. Iată beneficiile pe care le oferim:

Asigurare medicală

Îţi oferim asigurare medicală şi până la trei zile libere suplimentare, anual, pentru probleme de sănătate. Ai grijă de sănătatea ta, iar noi ne vom ocupa de dezvoltarea ta profesională.

Acces la biblioteca Bookster

Pentru noi este important să citim. Suntem convinşi că şi pentru tine. Pentru a te sprijini în dezvoltarea personală şi profesională, îţi punem la dispoziţie cărţi şi alte materiale, atât în format tipărit, cât şi digital.

Concediu de odihnă

Prin lege, fiecare angajat beneficiază de 21 de zile de concediu, dar, în funcţie de numărul de ani lucraţi, compania îţi acordă zile de concediu în plus pentru a-ţi putea reîncărca bateriile atunci când ai nevoie.

Alte zile libere

Ziua de naştere este cea mai importantă zi din an. O sărbătorim prin acordarea unei zile libere pe care să o petreci cu cei dragi. De asemenea, vei beneficia de program flexibil şi de zi scurtă vinerea.

Fructe proaspete şi băuturi

Aducem o dată pe săptămână fructe proaspete şi avem apă, cafea şi ceai gratuit. În zilele în care munceşti mult este plăcut să ai la dispoziţie surse de energie şi vitamine, precum şi o selecţie de cafea bună pentru a-ţi reface forţele.

Alte beneficii

Îţi oferim un pachet atractiv care cuprinde beneficii financiare, cursuri de instruire şi de dezvoltare personală. De asemenea, în cazul în care candidezi pentru un post de conducere, vei primi şi o maşină de serviciu.

Cum este viaţa în Smart ID

Să fim sinceri, în unele zile ritmul este ameţitor. Dar când ai o echipă de profesionişti care îţi este alături şi te ajută, nicio zi nu este prea grea.
Cam aşa arată o zi obişnuită de lucru la Smart ID.

Ziua începe cu un debriefing la nivel de conducere.

Ştiri şi noutăţi SmartID

Fii la curent cu ultimele ştiri, posturile libere şi cele mai recente informaţii de la colegii noştri din Departamentul de resurse umane.

Studiu de caz – Cum a digitalizat Renault Groupe Procesul de Testare Mașini în Centrul de Testare Titu

Renault Technologie Roumanie este centrul de inginerie al Grupului Renault în România. 2 300 de ingineri concep soluții ingenioase, abordabile, fiabile și moderne […]

Infografic – Studiu de Caz DPD

Cu peste 1200 de curieri și peste 400 angajaţi în depozite, compania DPD avea nevoie de o strategie de mobilitate solidă. În momentul […]

Studiu de Caz DPD – implementarea unei aplicații EMM

CONTEXT 2020:Un an care nu a prezis nici o clipă schimbări atât de dramatice în comportamentul clienţilor De la debutul pandemiei de COVID-19, […]

5 lecții de învățat din experiența companiilor românești din lanțul de aprovizionare în criza COVID-19

Concluziile webinarului „Logisticienii, COVID-19 și Efectele deglobalizării”, 25 iunie 2020 Pandemia de coronavirus a schimbat modul în care companiile din lanțul de aprovizionare […]

De ce să lucrezi la noi?

Cei mai buni manageri pe care îi avem îți oferă cea mai bună prezentare pentru a te atrage în echipele lor

AI ÎNTREBĂRI? CONTACTEAZĂ-NE!