DEMO – SOTIONE Platform – Soluție Completă pentru Managementul Dispozitivelor Mobile

SOTIONE platform este o soluție completă pentru Managementul Dispozitivelor Mobile care te ajută să coordonezi remote mii de echipamente și echipe mobile aflate în teren (politie, SMURD, operațiuni de mententanță în energie și gaze, etc) precum și angajați mobili aflați în spații mari precum manufacturing, logistică sau retail.

Ai la dispoziție functionalități de upgrade la distanță echipamente mobile, de la multipli producători de tehnologie la nivel internațional (una din multiplele avantaje ale soluției), management de conținut (poți actualiza proceduri de lucru, norme și liste de complianță de la distanță) și help desk pentru a susține echipele mobile din teren.

Cu SOTIONE Platform îți poți scala operațiunile atunci când ai perioade aglomerate, poți transfera automat echipamente mobile între mai multe locații, poți aloca un echipament pe useri, poți identifica un echipament pierdut sau furat și îl poți dezactiva automat de la distanță în caz de pierdere/furt.

Similar, în zona de securitate, în condițiile în care toți mai mulți angajați lucrează de la distanță, de acasă, poți gestiona zona de BYOD (orice echipament, de la telefoane, la laptopuri și tablete apartinând angaților) poți oferi access sau restricționa acces la anumite aplicații corporate etc.

De ce ai nevoie de securitatea echipamentelor mobile?

  • Atunci când pierzi un echipament mobil robust sau când este furat pierderile asociate sunt foarte scumpe. Se adaugă costuri de înlocuire și costurile asociate întreruperilor și recuperării datelor.
  • Dacă un user modifică (un telefon mobil sau alte dispozitive mobile) pentru a elimina restricțiile impuse de producător/companie, e.g. pentru a permite instalarea unui software neautorizat, acesta este mult mai vulnerabil la malware, scurgeri de date sau alte probleme de secutitate.
  • Comunicarea prin WiFi public este nesigura și expusă atacurilor si furturilor de date ale credențialelor corporate.
  • Malware mobil poate deschide uși către retea și poate ataca echipamentele mobile sau poate determina solicitări financiare în cazul răscuparărilor de date.
  • Dacă este intenționată sau accidentală, pierderea datelor poate fi extrem de dăunatoare pentru imaginea și brandul companiei reflectându-se în balanță.
  • Datorită scalării si gestionării de la distanță endpointurile IoT nesecurizate sunt  extrem de atractive pentru criminalii cibernetici.

Înscrie-te la Webinarul Smart ID Fața Ascunsă a Mobilității care va avea loc pe 24 martie 2021, ora 14 și beneficiezi de un DEMO Gratuit prin care îți putem arăta cum poți salva timp, reduce complexitatea operațiunilor IT și productivitatea angajaților din teren.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter
Abonare la newsletter
Sunt de acord cu Notificarea de prelucrare a datelor cu caracter personal. Informaţii suplimentare aici.