PREGĂTIŢI-VĂ PENTRU LIVRAREA PERFECTĂ

Anticipaţi şi adaptaţi-vă cu uşurinţă la cererea în continuă schimbare, printr-o coordonare precisă a activităţii depozitelor şi prin folosirea de echipamente mobile şi sisteme de automatizare inteligente şi rentabile. Puteţi observa mai jos beneficiile implementării unor astfel de soluţii pentru dvs. Lucraţi cu echipa noastră de profesionişti pentru a vă diferenţia în domeniul dvs. de activitate.

Rapiditate şi scalabilitate

Automatizarea permite integrarea cu sistemele existente şi o mai mare agilitate în managementul depozitelor, concomitent cu o mai bună organizare a spaţiilor şi resurselor pentru sporirea flexibilităţii, vitezei şi eficienţei.

Majorarea cifrei de afaceri

Deveniţi lider în sectorul dvs. de activitate prin implementarea de tehnologie de ultimă generaţie care asigură o recuperare rapidă a investiţiei, integrarea cu operaţiunile curente şi planificarea resurselor pe bază de date analitice pentru livrări performante şi profitabile.

Eliminarea erorilor şi reducerea costurilor

Evitaţi erorile costisitoare legate de introducerea manuală a datelor şi de activitățile manuale din depozite sau din zonele de livrare cu ajutorul soluţiilor software configurabile şi uşor de utilizat care contribuie la calitatea datelor şi a operaţiunilor şi permit efectuarea de modificări până în ultimele etape pentru a garanta finalizarea comenzii.

Informaţii relevante

Aveţi la dispoziţie multiple funcţii complexe de colectare a datelor de la liniile de sortare şi până la confirmarea livrării, care contribuie la crearea unei baze de informaţii relevante. Acest lucru permite luarea celor mai de succes decizii de afaceri şi obţinerea de avantaje competitive pe piaţă.

Mărirea productivităţii şi exactităţii

Obţineţi rapid beneficii în ceea ce priveşte operaţiunile şi prognozele financiare cu ajutorul soluţiilor înalt personalizabile şi integrabile de colectare, sortare şi livrare rapidă a comenzilor pentru o creştere sustenabilă şi satisfacerea cerinţelor clienţilor.

Atingerea obiectivului zero emisii în industrie

Prin implementarea de tehnologii inovatoare datorită cărora depozitele dvs. devin mai eficiente şi mai puţin zgomotoase şi prin introducerea de soluţii complete care permit eliminarea formularelor tipărite puteţi contribui la servicii mai ecologice şi mai responsabile, beneficiind în acelaşi timp de avantaje legate de renumele mărcii.

DVS. DECIDEŢI CÂT DE DEPARTE DORIŢI SĂ MERGEŢI

Proiectele Smart ID integrează soluţii de automatizare pentru sporirea flexibilităţii şi robusteţii operaţiunilor dvs. logistice şi pentru furnizarea unui volum mai mare de servicii, într-un timp mai scurt şi la un nivel de calitate superior.

PRINCIPALELE SOLUŢII SMART ID PENTRU LOGISTICĂ

Smart ID a creat o gamă largă de tehnologii care vă ajută să măriţi rapiditatea şi precizia şi să aveţi capacitatea de lucru necesară chiar şi în perioadele de vârf.

SmartID.Warehouse Control System. Sistemul Smart ID de control al depozitului

Este cea mai eficientă, scalabilă şi personalizabilă soluţie pentru asigurarea funcţionării sinergice a operaţiunilor, de la plasarea şi procesarea comenzii, colectarea produselor şi planificarea traseului, la sortare, ambalare şi distribuţie. De asemenea, maximizează eficienţa subsistemului de manipulare a materialelor.

DESCOPERĂ SOLUȚIA

Sorting Lines. Linii de sortare

Sistemele integrate de sortare şi logistică scalabile, care permit gestionarea unor fluxuri impresionante de produse sunt specialitatea noastră. Funcţiile de management al depozitului oferite de soluţia noastră, precum şi adaptabilitatea acesteia vă eficientizează activitatea.

DESCOPERĂ SOLUȚIA

Proof of Delivery. Confirmarea livrării

Utilizaţi o soluţie completă pentru a gestiona întreaga documentaţie, de la documentele aferente şoferilor, informaţiile privind inspecţia autovehiculelor şi datele de urmărire prin GPS, până la tipărirea documentelor de însoţire a mărfii şi confirmarea livrării bunurilor sau serviciilor.

DESCOPERĂ SOLUȚIA

Pick by Voice şi Pick to Light

Optaţi pentru soluţia de colectare a comenzilor pe bază de indicaţii vocale Pick by Voice, foarte rentabilă şi uşor de integrat, care vă oferă funcţii complete pentru un depozit cu adevărat modern. În combinaţie cu soluţia Pick to Light, viteza operaţiunilor zilnice de colectare a comenzilor se măreşte de 10 ori.

DESCOPERĂ SOLUȚIA

Benzi transportoare automatizate

Acestea vă permit obţinerea unei înalte rate de precizie. Înainte de sortare, produsele sunt identificate cu ajutorul cititoarelor de coduri de bare, ID-ul acestora este transmis de software-ul de operare către echipamentele de sortare, iar acestea transferă articolele respective către banda transportoare corespunzătoare.

Smart ID.Postal and Courier Services - Soluţie pentru companiile poştale şi de curierat

Soluţia Smart ID pentru companiile poştale şi de curierat vă oferă avantajul integrării perfecte cu orice soluţie existentă, vă ajută să efectuaţi livrări fără erori pentru un grad ridicat de satisfacţie a clientului şi vă pune la dispoziţie posibilităţi de scalare în funcţie de activitate.

DESCOPERĂ SOLUȚIA

ŞTIRI ŞI NOUTĂŢI

Comunicat de Presă – Conectivitate fără precedent, robustețe și securitate de ultimă generație

Folosește Tableta Zebra ET80/85 când o lume întreagă depinde de angajații tăi București, 13 Septembrie 2021. Smart ID România, cel mai important provider [...]

Studiu de caz – Cum a digitalizat Renault Groupe Procesul de Testare Mașini în Centrul de Testare Titu

Renault Technologie Roumanie este centrul de inginerie al Grupului Renault în România. 2 300 de ingineri concep soluții ingenioase, abordabile, fiabile și moderne […]

DEMO – SOTIONE Platform – Soluție Completă pentru Managementul Dispozitivelor Mobile

SOTIONE platform este o soluție completă pentru Managementul Dispozitivelor Mobile care te ajută să coordonezi remote mii de echipamente și echipe mobile aflate [...]

PARTENERI LOGISTICĂ