FACEŢI UN PAS ÎNAINTE CĂTRE VIITORUL DOMENIULUI DVS.

A sosit vremea pentru digitalizare şi automatizare şi în domeniul medical. SmartID vă pune la dispoziţie tehnologii revoluţionare, inovaţii şi noi capabilităţi care vă ajută să daţi formă viitorului în sectorul de sănătate publică și privată.

Automatizări pentru respectarea bugetelor

Digitalizarea furnizării de servicii medicale prin soluţii integrate natural în infrastructura dvs. existentă şi viitoare vă permite să reduceţi costurile pe termen lung, să evitaţi efectuarea de investiţii în mai multe licenţe şi să automatizaţi întregul parcurs al pacientului.

Rezultate comerciale mai bune

Eficientizarea fluxurilor de lucru, realizarea de economii prin eliminarea activităţilor manuale intensive, un nivel ridicat de securitate şi precizie a datelor, într-un mediu scalabil, se vor reflecta pozitiv în valoarea companiei dvs.

Informaţii esenţiale pentru dezvoltare

Posibilităţile de colectare a unei mari varietăţi de date prin intermediul soluţiilor automatizate, la toate nivelurile, în spitale, farmacii sau alte unităţi medicale, permit conducerii să ia decizii curajoase şi să câştige avantaje competitive pe piaţă.

Reducerea cheltuielilor de personal şi creșterea eficienţei

Eliminarea formularelor tipărite şi utilizarea de soluţii mobile pentru automatizarea activităţii personalului permit angajaţilor dvs. din domeniul clinic să economisească timp, să desfăşoare activităţi cu grad de calificare ridicat şi să ofere servicii de calitate mai bună pacienţilor şi clienţilor.

Managementul activelor

Automatizarea lanţului de custodie este esenţială pentru prevenirea dezorganizării, pierderii sau chiar furtului de echipamente medicale, putând fi realizată cu ajutorul funcțiilor de urmărire şi localizare precisă a mijloacelor fixe/obiectelor de inventar. În plus, ca urmare a automatizării, reduceţi cheltuielile de exploatare şi beneficiaţi de procese mai sigure.

Servicii de calitate superioară pentru pacienţi

Automatizările din domeniul sănătăţii publice au drept scop siguranţa pacientului, prevenirea situaţiilor cauzate de erori umane care pun în pericol viaţa, creșterea gradului de participare a pacientului şi a încrederii acestuia într-un sistem în care comunicarea interpersonală are, încă, o importanţă vitală.

ÎMPREUNĂ, PENTRU SERVICII DE CALITATE ÎN DOMENIUL SĂNĂTĂŢII

SmartID vă oferă o gamă de tehnologii şi inovaţii integrate natural care vă permit să atingeţi obiectivele financiare, concomitent cu mărirea productivităţii şi a implicării personalului, cu unicul scop de a îmbunătăţi calitatea serviciilor oferite pacienţilor.

PRINCIPALELE SOLUŢII SMART ID PENTRU DOMENIUL SĂNĂTĂŢII

SmartID concepe soluţii care vă ajută să vă concentraţi asupra serviciilor oferite pacientului şi nu asupra birocraţiei, prin automatizarea activităţii personalului de-a lungul întregului parcurs al pacientului în sistem.

Managementul activelor

Obţineţi performanţe de vârf cu ajutorul unui sistem complet automatizat care vă permite să vizualizaţi fiecare element al lanţului valoric, de la intrarea în sistem a activelor, până la înstrăinarea/eliminarea în condiţii de siguranţă. Suntem pregătiţi să vă ajutăm să faceţi primii paşi către digitalizarea companiei dvs.

DESCOPERĂ SOLUȚIA

Identificarea pacienţilor

De la internare la externare, soluţiile noastre de identificare a pacienţilor vă permit să accesaţi şi să validaţi informaţii esenţiale despre pacient de-a lungul întregului parcurs medical al acestuia. Acum puteţi oferi servicii absolut sigure.

DESCOPERĂ SOLUȚIA

Reţetă electronică

Transformaţi complet farmacia cu ajutorul echipamentelor rapide, fiabile şi rezistente care permit orice tip de scanare de care aveţi nevoie, se încadrează în mod garantat în bugetul dvs. şi se integrează perfect cu software-ul de farmacie existent.

DESCOPERĂ SOLUȚIA

Localizarea pacienţilor în timp real

Managementul personalului şi monitorizarea responsabilităţilor se realizează prin intermediul platformei UWB de calitate internaţională care permite localizarea în timp real. Sistemul include senzori, etichete, cititoare UWB, modulul UWB Wand şi un hub UWB.

Imprimante şi scanere de brăţări de identificare

Imprimantele şi scanerele avansate de brăţări de identificare de la Zebra permit personalului medical să verifice identitatea pacienţilor şi informaţiile referitoare la aceştia, de la internare, până la diagnostic şi tratament.

Scanere robuste de coduri de bare

Scanerele sunt prevăzute cu leduri încorporate, indispensabile în zonele slab luminate şi o baterie care permite citirea a până la 75.000 de coduri de bare fără reîncărcare. Au o structură robustă, fiind proiectate să reziste în cazul în care sunt scăpate pe jos sau intră în contact cu suprafeţe dure.

ŞTIRI ŞI NOUTĂŢI

Comunicat de Presă – Conectivitate fără precedent, robustețe și securitate de ultimă generație

Folosește Tableta Zebra ET80/85 când o lume întreagă depinde de angajații tăi București, 13 Septembrie 2021. Smart ID România, cel mai important provider [...]

Studiu de caz – Cum a digitalizat Renault Groupe Procesul de Testare Mașini în Centrul de Testare Titu

Renault Technologie Roumanie este centrul de inginerie al Grupului Renault în România. 2 300 de ingineri concep soluții ingenioase, abordabile, fiabile și moderne […]

DEMO – SOTIONE Platform – Soluție Completă pentru Managementul Dispozitivelor Mobile

SOTIONE platform este o soluție completă pentru Managementul Dispozitivelor Mobile care te ajută să coordonezi remote mii de echipamente și echipe mobile aflate [...]

PARTENERI SĂNĂTATE PUBLICĂ