Smart ID ridică standardele în domeniul sistemelor mobile prin lansarea celui mai economic terminal Honeywell – Dolphin 7800.

Noul terminal mobil Honeywell Dolphin 7800 se remarcă prin echilibrul optim între rezistenţă, performanţă şi accesibilitate.

Bucureşti, 24 noiembrie 2011. Smart ID Dynamics România S.A., companie specializată în soluţii mobile, a lansat astăzi Dolphin 7800 – cel mai accesibil terminal mobil, proiectat pentru livrare, distribuţie, retail, intervenţii pe teren, sănătate publică etc. – pentru angajaţii care efectuează activităţi multiple cu termene scurte. Noul terminal este mai uşor de folosit în cadrul soluţiilor de mobilitate, dispune de o mare capacitate de procesare raportat la dimensiunile sale reduse, precum şi de funcţii avansate de comunicare şi colectare de date, similare unui computer de birou de dimensiuni normale.

„Dolphin 7800 impune standarde ridicate în domeniul soluţiilor mobile datorită faptului că este prevăzut cu funcţiile şi opţiunile unui terminal mobil convenţional, inclusiv capacitatea de a face faţă sarcinilor zilnice specifice diverselor medii mobile: gamă largă de opţiuni de captură de imagini (standard, extins şi înaltă densitate), baterii standard şi de înaltă capacitate, multiple configuraţii de tastatură, GPS, GSM/HSPA pentru voce şi date, CDMA/EVDO pentru voce şi date, GOBI şi altele. Dolphin 7800 este un echipament care stimulează şi susţine productivitatea. Contribuie la reducerea cheltuielilor de exploatare prin reducerea cheltuielilor cu asistenţa tehnică şi personalul, facilitează îndeplinirea sarcinilor şi îmbunătăţeşte nivelul de satisfacţie al angajaţilor. Dolphin 7800 este cel mai economic terminal mobil de până acum, putând concura cu succes cu alte echipamente mobile de pe piaţa din România”, arată Romeo Iacob, Asociat Smart ID Dynamics S.A.

Cu o structură interioară de magneziu şi carcasă de plastic rezistent, Dolphin 7800 are un design robust, eliminând multe dintre accesoriile de ranforsare specifice echipamentelor industriale. Pentru aplicaţiile din domeniul medical şi de sănătate publică, Dolphin 7800 este disponibil într-o nouă versiune, cu carcasă care permite dezinfecţia şi rezistă la curăţarea repetată cu substanţe chimice agresive. Dezvoltat special pentru mărirea eficienţei activităţii, prin folosirea Dolphin 7800, întreruperile în activitate se reduc cu 80% comparativ cu terminalele similare de la alţi furnizori de tehnologie.

Adaptus® Imaging Technology 6.0 permite utilizatorilor scanarea rapidă de coduri liniare şi de coduri 2D, indiferent de condiţiile din mediul de lucru (lumină solară directă, întuneric sau lumină fluorescentă), distanţa sau unghiul de scanare. Dolphin 7800 prezintă o toleranţă mare la mişcare, este prevăzut cu o cameră digitală color cu opţiuni de captură de imagini şi un afişaj color de 3.3’’ (8,5 cm), de înaltă rezoluţie, cu senzor magnetic de calibrare. Are grad de protecţie IP54, putând fi utilizat la capacitate maximă în condiţii extreme de temperatură, umiditate, praf şi rezistă la căderi repetate de la 1,5 m.

În ceea ce priveşte comunicaţiile, Dolphin 7800 încorporează cea mai recentă tehnologie wireless, inclusiv sistem radio programabil, pentru a comuta între GSM şi CDMA. Astfel, terminalul asigură acoperire continuă şi furnizarea de date, precum şi un cost redus de proprietate. În plus, permite conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, angajaţii având astfel un acces mai bun la informaţii critice pentru activitate.

Terminalul mobil Dolphin 7800 poate fi echipat cu software-ul „Remote MasterMind® for Mobility” care permite configurarea de la distanţă, actualizarea, diagnoza şi remedierea disfuncţionalităţilor, setări de securitate şi blocarea automată a terminalelor Dolphin 7800 de la nivel central. Pe lângă opţiunile intuitive de management de la distanţă, aplicaţia „Remote MasterMind® for Mobility” permite utilizatorilor accesul la un set de indicatori de performanţă importanţi, precum numărul de scanări reuşite şi numărul de acţiuni efectuate de utilizator prin intermediul ecranului. Pe baza acestor indicatori, compania poate monitoriza modul de utilizare a terminalelor mobile de către angajaţi în vederea organizării de sesiuni de instruire pentru mărirea productivităţii acestora.

Terminalul Dolphin 7800 beneficiază de planul de service Honeywell Service Made Simple™ care permite companiilor reducerea costului total de proprietate pentru echipamentele Honeywell. Pentru a contribui şi mai mult la realizarea de economii şi la îndeplinirea planului de producţie, Dolphin 7800 beneficiază de un ciclu de viaţă extins şi de asistenţă tehnică post-fabricaţie. Dolphin 7800 este prevăzut cu sistemul de operare Microsoft® Windows® Embedded Handheld 6.5 pentru o mai mare flexibilitate a soluţiilor mobile.

 

Despre Smart ID

Smart ID, companie specializată în soluţii mobile, integrează cele mai recente tehnologii în domeniile RFID, colectării de date şi scanării de coduri de bare, folosind aplicaţii software inovatoare pentru companii.

Portofoliul Smart ID cuprinde soluţii şi echipamente pentru logistică, livrare, retail, producţie, utilităţi, sănătate publică, administraţia publică. Pe lângă echipamente şi accesorii de la cei mai renumiţi producători din domeniul identificării automate, furnizează aplicaţii software de urmărire şi trasabilitate a produselor, automatizare a proceselor de vânzări, service, managementul depozitelor, optimizare şi planificare a resurselor sau traseelor, inventariere, etichetare, control al accesului etc.

Pentru informaţii suplimentare cu privire la acest articol sau la Smart ID Dynamics, vă rugăm să ne contactaţi:

Carmen Ureche, director de marketing Smart ID – mobil: 0725 633 767 sau e-mail: carmen.ureche@smartid.ro

Romeo Iacob, director general Smart ID – mobil: 0725 265 396 sau e-mail: romeo.iacob@smartid.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter
Abonare la newsletter
Introduceți următorul cod
Sunt de acord cu Notificarea de prelucrare a datelor cu caracter personal. Informaţii suplimentare aici.