AUTOMATIZAREA COMPLETĂ A LIVRĂRILOR, CU DOCUMENTAŢIE DIGITALĂ CREATĂ INSTANT

De la livrarea de bunuri la generarea documentaţiei necesare şi la gestionarea problemelor legate de livrare, soluţia SmartID.POD (confirmarea livrării) utilizează tehnologii avansate pentru captura codurilor de bare, RFID şi GPS pentru eficientizarea operaţiunilor de livrare şi asigurarea transparenţei proceselor.

Automatizarea operaţiunilor

Datorită numărului mare de funcţii pe care le aveţi la dispoziţie, puteţi automatiza mai multe procese executate anterior de operatori. Terminalele sunt uşor de utilizat şi nu necesită instruire avansată. Reduceţi costurile şi acceleraţi procesele şi, în acelaşi timp, oferiţi clientului o experienţă de neegalat, care îl va determina să apeleze în continuare la serviciile pe care le oferiţi.

Procesarea fără erori a comenzilor

Datorită tehnologiei pe bază de coduri de bare şi etichetelor inteligente RFID, erorile umane în procesarea comenzilor se diminuează semnificativ sau sunt complet eliminate. Soluţia robustă şi fiabilă asigură corectitudinea datelor privind livrarea.

Mărirea volumului de activitate

Prin reducerea timpului necesar efectuării procedurilor curente, aveţi posibilitatea de a prelua mai multe comenzi şi de a vă dezvolta afacerea. Cât de importantă este pentru compania dumneavoastră o majorare a veniturilor cu 10-15%?

Eliminaţi birocraţia

Documentele de livrare care lipsesc, scris ilizibil şi tonele de dosare stocate în depozit sunt acum de domeniul trecutului. Întreaga documentaţie este generată instantaneu, transmisă pe loc destinatarilor relevanţi şi stocată electronic. De acest lucru beneficiază inclusiv personalul de livrare, care îşi poate desfăşura mai eficient activitatea pe teren.

Vizibilitatea proceselor

Monitorizarea în timp real a personalului de livrare vă ajută să calculaţi cu suficientă precizie timpul estimat de livrare, ceea ce contribuie în mod pozitiv la experienţa clientului. De asemenea, informaţiile colectate vă ajută să evaluaţi corect performanţa personalului.

Mediu de lucru modern

Renunţaţi la hârtie! SmartID.POD este o soluţie modernă, scalabilă, care vă permite să oferiţi clientului o experienţă adaptată erei digitale. Integraţi soluţia în mediul ERP existent pentru o activitate de nivel superior.

UTILIZAŢI O SOLUŢIE UNICĂ DE GENERARE DE DOCUMENTE ŞI CAPTURĂ DE DATE PENTRU ÎNTREAGA DOCUMENTAŢIE DE LIVRARE

Aplicaţia permite stocarea de documente aferente şoferilor şi informaţii privind inspecţia autovehiculelor şi, de asemenea, urmărirea prin GPS, tipărirea documentelor de însoţire a mărfii, confirmarea livrării bunurilor sau serviciilor, precum şi captura de semnături, informaţii, coduri de bare, coduri RFID, fotografii etc.

SOLUŢIA SMARTID.POD – CONFIRMAREA LIVRĂRII

Viteza de execuţie este azi factorul-cheie pentru succesele viitoare în toate sectoarele de activitate. Acţionaţi rapid, utilizând un instrument unic şi inteligent (software şi terminale mobile) pentru prestarea de servicii de livrare integrate. Iată câteva dintre funcţiile care vă vor simplifica activitatea de zi cu zi şi vor aduce un plus de agilitate afacerii:

URMĂRIREA ŞI MANAGEMENTUL LIVRĂRILOR

Etichetaţi şi scanaţi produsele în momentul preluării comenzii şi le urmăriţi în timp real pe parcursul întregului proces de livrare. Realizaţi captura electronică a semnăturilor cu ajutorul echipamentelor mobile. Coordonaţi livrările, generaţi şi tipăriţi documentele de însoţire a mărfii.

ISTORICUL LIVRĂRILOR

Vizualizaţi datele clienţilor, împreună cu istoricul livrărilor către aceştia; vizualizaţi locaţiile de livrare şi livrările efectuate pe parcursul unui anumit interval de timp.

FACTURARE EXACTĂ

Se elimină instantaneu discrepanţele dintre livrare şi facturare, accelerând astfel încasările.

NOTIFICĂRI ÎN TIMP REAL

Confirmare electronică a livrării pe bază de semnătură electronică, imediat după finalizarea operaţiunii. Primiţi actualizări instant şi alerte în caz de întârziere, neefectuarea livrării sau orice alte probleme legate de livrare, împreună cu fotografii. Aplicaţia permite înregistrarea observaţiilor şoferului sau feedbackul clientului la ridicarea sau la livrarea bunurilor.

RAPORTARE

Sunt disponibile diverse rapoarte predefinite privind clienţii, şoferii, activităţile efectuate. Se pot adăuga rapoarte suplimentare, personalizate.

PERSONALIZARE

Este posibilă personalizarea documentaţiei şi informaţiilor referitoare la livrarea de bunuri.

Portofoliul nostru de echipamente revoluţionare pentru logistică

Revoluţia în logistică începe cu Mobilitatea, Automatizarea şi Robotizarea

PORTOFOLIUL NOSTRU DE ECHIPAMENTE ŞI SOLUŢII

Doriţi mai multe informaţii despre portofoliul nostru de echipamente şi soluţii software pentru domeniul dvs. de activitate?

Ştiri şi noutăţi

Comunicat de Presă – Conectivitate fără precedent, robustețe și securitate de ultimă generație

Folosește Tableta Zebra ET80/85 când o lume întreagă depinde de angajații tăi București, 13 Septembrie 2021. Smart ID România, cel mai important provider [...]

Studiu de caz – Cum a digitalizat Renault Groupe Procesul de Testare Mașini în Centrul de Testare Titu

Renault Technologie Roumanie este centrul de inginerie al Grupului Renault în România. 2 300 de ingineri concep soluții ingenioase, abordabile, fiabile și moderne […]

DEMO – SOTIONE Platform – Soluție Completă pentru Managementul Dispozitivelor Mobile

SOTIONE platform este o soluție completă pentru Managementul Dispozitivelor Mobile care te ajută să coordonezi remote mii de echipamente și echipe mobile aflate [...]

Date şi cifre care ne recomandă
ca partener preferat al
clienţilor noştri

Echipa noastră de specialişti vă oferă concepte revoluţionare şi experienta unor procese inovatoare implementate deja de clientii nostri.

+3 000

CLIENŢI

+20 000

TERMINALE VÂNDUTE

+250

IMPLEMENTĂRI DE SOLUŢII

+15 000

ECHIPAMENTE ÎN FUNCŢIUNE

+36

SPECIALIŞTI CERTIFICAŢI

+10ANI

DE PREZENŢĂ PE PIAŢA DIN ROMÂNIA

Parteneri