DORIŢI SĂ SIMPLIFICAŢI GESTIUNEA MIJLOACELOR FIXE/OBIECTELOR DE INVENTAR?

Vă ajutăm să automatizaţi şi să simplificaţi modul în care efectuaţi toate operaţiunile legate de mijloacele fixe printr-o soluţie intuitivă, eficientă şi fiabilă care vă permite să economisiţi timp şi să reduceţi numărul de întreruperi ale activităţilor critice.

Remedierea lipsurilor din inventar

Cu ajutorul etichetelor RFID puteţi introduce şi urmări cu uşurinţă mijloacele fixe/obiectele de inventar de la înregistrare, componentizare, asamblare, contorizare şi până la scoaterea din funcţiune şi casare/înstrăinare.

Planificarea simplă a mentenanţei şi reparaţiilor

În afară de cazul în care angajaţii dvs. au o memorie de elefant, evidenţele pe hârtie nu sunt tocmai eficiente. În schimb, mesajele transmise de sistem prin intermediul unei interfeţe intuitive ajută echipa să efectueze aceste operaţiuni la timp.

Operaţiuni simple de transfer şi înstrăinare

Urmărirea fizică către şi de la locaţii, transferurile între gestiuni, înstrăinarea sau cedarea activelor se înregistrează rapid şi sunt vizibile imediat în rapoarte.

Eliminarea întreruperilor în activitatea curentă

A trecut timpul când pentru efectuarea inventarului trebuia să se întrerupă activitatea sau să se închidă magazinul. Acum aveţi o privire de ansamblu asupra întregului inventar într-o singură aplicaţie.

Rapoarte exacte

De acum, auditul nu mai este un coşmar. Stocaţi bonurile electronic şi utilizaţi rapoarte predefinite pentru a dispune de informaţii exacte oricând aveţi nevoie. Este posibilă conectarea cu programele de contabilitate.

Comunicare uşoară

Accesul pe bază de roluri de utilizator, interfaţarea cu aplicaţii externe şi interacţiunea multicanal (web, mobil, SMS, e-mail) accelerează desfăşurarea operaţiunilor şi permit remedierea agilă şi rapidă a incidentelor.

BENEFICIAŢI DE UN INVENTAR PRECIS ŞI DE UN CONTROL MAI BUN AL COSTURILOR, CONCOMITENT CU OPTIMIZAREA OPERAŢIUNILOR

Localizarea corectă şi rapoartele privind starea activelor vă permit reducerea pierderilor şi luarea de decizii informate, în timp util, pentru reducerea la minimum a întreruperilor în activitate şi creşterea agilităţii.

SOLUŢIA SMART ID ASSET MANAGEMENT

Ajutaţi-vă echipa să gestioneze în mod eficient mijloacele fixe prin implementarea unei soluţii inteligente, intuitive şi complete care măreşte viteza de desfăşurare şi precizia inventarierii şi a operaţiunilor conexe. Iată cum vă poate ajuta soluţia noastră:

Administrare şi acces utilizatori

Autentificare, drepturi utilizatori, statistici, audit intern şi extern, chat şi mesaje de alertă, copie de rezervă a datelor.

Gestionarea activelor

Planificarea de achiziţii, formulare de inventar, înregistrarea de date privind activele, exportul şi imprimarea de liste, generarea documentelor necesare pentru instalare, scoatere din funcţiune şi casare, căutare şi sortare active după criterii predefinite.

Securitate avansată

Toate funcţiile necesare pentru managementul şi urmărirea reparaţiilor: înregistrarea comenzii cu stare, dată, responsabil; alocarea sarcinii; înregistrarea rezultatului şi recomandărilor/sarcinilor viitoare.

Mesaje

Setare simplă pentru transmiterea automată de mesaje prin e-mail şi SMS către utilizatorii relevanţi în cazul producerii de incidente importante.

Urmărirea componentelor, accesoriilor şi consumabilelor

Vizualizarea cu precizie a stocurilor de consumabile, accesorii şi piese de schimb; planificarea următoarelor achiziţii; distribuţia de piese conform planificării şi solicitărilor.

Bibliotecă

Stocarea manualelor de utilizare şi de service în format electronic pentru a fi accesibile oricând este nevoie; la fel, pentru procesele documentate, regulamente, ghiduri şi norme legislative.

Raportare

Generarea tuturor rapoartelor necesare pentru analiza datelor, precum şi a documentelor relevante, folosind modele predefinite. Rapoarte predefinite: mentenanţă şi testare, timpul de reacţie la incidente, reparaţii, piese şi consumabile, lista activelor pe sursă de finanţare.

Inspecţie şi mentenanţă

Setarea programului de mentenanţă, alocarea sarcinilor, înregistrarea şi raportarea verificărilor şi lucrărilor efectuate, sortarea pe categorii, sortarea pe criterii multiple, mesaje zilnice referitoare la mentenanţă în interfaţa/pagina principală.

Portofoliul nostru de echipamente pentru retail

PORTOFOLIUL NOSTRU DE ECHIPAMENTE ŞI SOLUŢII

Doriţi mai multe informaţii despre portofoliul nostru de echipamente şi soluţii software pentru domeniul dvs. de activitate?

Ştiri şi noutăţi

Comunicat de Presă – Conectivitate fără precedent, robustețe și securitate de ultimă generație

Folosește Tableta Zebra ET80/85 când o lume întreagă depinde de angajații tăi București, 13 Septembrie 2021. Smart ID România, cel mai important provider [...]

Studiu de caz – Cum a digitalizat Renault Groupe Procesul de Testare Mașini în Centrul de Testare Titu

Renault Technologie Roumanie este centrul de inginerie al Grupului Renault în România. 2 300 de ingineri concep soluții ingenioase, abordabile, fiabile și moderne […]

DEMO – SOTIONE Platform – Soluție Completă pentru Managementul Dispozitivelor Mobile

SOTIONE platform este o soluție completă pentru Managementul Dispozitivelor Mobile care te ajută să coordonezi remote mii de echipamente și echipe mobile aflate [...]

Date şi cifre care ne recomandă
ca partener preferat al
clienţilor noştri

Echipa noastră de specialişti vă oferă concepte revoluţionare şi experienta unor procese inovatoare implementate deja de clientii nostri.

+3 000

CLIENŢI

+20 000

TERMINALE VÂNDUTE

+250

IMPLEMENTĂRI DE SOLUŢII

+15 000

ECHIPAMENTE ÎN FUNCŢIUNE

+36

SPECIALIŞTI CERTIFICAŢI

+10ANI

DE PREZENŢĂ PE PIAŢA DIN ROMÂNIA

Parteneri