DORIŢI SĂ VĂ REDEFINIŢI STRATEGIA DE LOGISTICĂ ŞI DISTRIBUŢIE?

Smart Lockers vă ajută să vă transformaţi magazinul cu ajutorul unei soluţii moderne, inovatoare, mai eficiente, fiabile şi rapide de ridicare a comenzilor şi, în acelaşi timp, să îmbunătăţiţi experienţa de ansamblu a clientului cu privire la achiziţia de produse şi livrarea comenzii. Principalele avantaje ale soluţiei noastre:

Atragerea de noi clienţi

Creaţi o legătură între e-commerce şi cumpărăturile clasice în magazin, permiţând clienţilor să îşi ridice comenzile oricând au nevoie, în funcţie de programul lor.

Economii de timp pentru client

Clientul poate comanda la plecarea de acasă sau de pe drum, îşi poate organiza timpul aşa cum doreşte şi îşi poate ridica produsele pe drumul de întoarcere acasă. Suplimentarea opţiunilor de cumpărare va avea ca efect fidelizarea clientului.

Satisfacţia clientului

Vă simplificaţi operaţiunile, faceţi viaţa clientului mai uşoară, măriţi satisfacţia acestuia în ceea ce priveşte serviciile dvs. şi îl fidelizaţi.

Economii cu cheltuielile de exploatare

Soluţia Smart Lockers vă permite să automatizaţi mai multe funcţii, să vă degrevaţi personalul şi să îi îmbunătăţiţi eficienţa, precum şi să reduceţi cheltuielile de exploatare în mai multe sectoare ale magazinului.

Avantaj competitiv

Smart Lockers vă oferă un punct suplimentar de livrare pentru a răspunde cerinţelor clienţilor dvs. în ceea ce priveşte livrarea comenzilor, o soluţie mai rapidă chiar decât serviciile de curierat în regim de urgenţă. În acest mod, vă măriţi cifra de afaceri şi competitivitatea.

Eficientizarea procesului de ridicare a comenzilor

Implementaţi soluţia Smart Lockers pentru a mări rapiditatea operaţiunilor de livrare şi ridicare a produselor şi majoraţi-vă cifra de afaceri în perioadele de vârf şi de sărbători.

SOLUŢIA SMART ID SMART LOCKERS

Oferiţi-le clienţilor posibilitatea de a comanda on-line şi de a ridica produsele din magazin, în modul cel mai convenabil pentru aceştia. Soluţia Smart ID Smart.Lockers este scalabilă şi flexibilă, avantajoasă din punct de vedere al mentenanţei şi complet integrată (hardware+software+aplicaţie mobilă).

Proiectare modulară

Soluţia poate fi personalizată în funcţie de personalul magazinului, de cerinţele clientului sau de necesităţile firmei de curierat. În funcţie de volumul de cumpărături, putem suplimenta numărul de dulapuri în orice moment, fără întreruperi în funcţionarea sistemului. De asemenea, dulapurile pot fi personalizate cu elemente de identificare a companiei dvs.

Interfaţă de comandă

Integrează un ecran tactil, camere de securitate, coduri QR şi coduri de bare 2D/3D, cititoare RFID şi imprimante de bonuri şi etichete. Soluţia Smart Lockers funcţionează în mod optim fie pe consolă (interfaţa de comandă), fie cu sistemul de dulapuri electronice. Are componente proprii de conectare la internet şi de alimentare.

Software

Fluxul de lucru este gestionat cu ajutorul unui sistem software independent. Personalul companiei de curierat sau al magazinului se autentifică în sistem şi introduce coletele/cumpărăturile, clientul primeşte un mesaj şi un cod de ridicare pe care îl scanează, iar uşa dulapului se deschide automat.

Aplicaţie mobilă

Aceasta permite clientului să verifice starea coletului pe dispozitivul său mobil. Clientul primeşte un mesaj text sau un mesaj generat de aplicaţia mobilă în momentul în care comanda este livrată în dulap. Pentru a avea acces la dulap, clientul dă clic pe un buton din aplicaţie sau introduce codul cu ajutorul tastelor.

Managementul sistemului de la distanţă

Personalul dvs. IT poate monitoriza în timp real rezervarea dulapurilor şi utilizarea acestora pentru optimizarea randamentului sistemului. Sistemul necesită mentenanţă minimă, peste 80% din componentele hardware şi software putând fi întreţinute de la distanţă.

Portal de management

Vă punem la dispoziţie un portal web care vă permite să urmăriţi în timp real cumpărăturile efectuate de clienţi şi să gestionaţi informaţiile. De asemenea, aveţi acces la rapoarte pentru toate dulapurile conectate. Portalul permite integrarea cu sisteme back-end de la terţi.

PORTOFOLIUL NOSTRU DE ECHIPAMENTE ŞI SOLUŢII

Doriţi mai multe informaţii despre portofoliul nostru de echipamente şi soluţii software pentru domeniul dvs. de activitate?

Ştiri şi noutăţi

Comunicat de Presă – Conectivitate fără precedent, robustețe și securitate de ultimă generație

Folosește Tableta Zebra ET80/85 când o lume întreagă depinde de angajații tăi București, 13 Septembrie 2021. Smart ID România, cel mai important provider [...]

Studiu de caz – Cum a digitalizat Renault Groupe Procesul de Testare Mașini în Centrul de Testare Titu

Renault Technologie Roumanie este centrul de inginerie al Grupului Renault în România. 2 300 de ingineri concep soluții ingenioase, abordabile, fiabile și moderne […]

DEMO – SOTIONE Platform – Soluție Completă pentru Managementul Dispozitivelor Mobile

SOTIONE platform este o soluție completă pentru Managementul Dispozitivelor Mobile care te ajută să coordonezi remote mii de echipamente și echipe mobile aflate [...]

Date şi cifre care ne recomandă
ca partener preferat al
clienţilor noştri

Echipa noastră de specialişti vă oferă concepte revoluţionare şi experienta unor procese inovatoare implementate deja de clientii nostri.

+3 000

CLIENŢI

+20 000

TERMINALE VÂNDUTE

+250

IMPLEMENTĂRI DE SOLUŢII

+15 000

ECHIPAMENTE ÎN FUNCŢIUNE

+36

SPECIALIŞTI CERTIFICAŢI

+10ANI

DE PREZENŢĂ PE PIAŢA DIN ROMÂNIA

Parteneri