Doriţi o soluţie simplă şi rapidă de remediere a erorilor de funcţionare şi rezolvare a problemelor care afectează echipamentele şi aplicaţiile operate de la distanţă?

Pentru mediile în care colectarea şi procesarea de date folosind echipamente mobile prezintă importanţă critică, aveţi nevoie de o soluţie de management al mobilităţii întreprinderii (EMM) care să vă permită gestionarea dispozitivelor mobile şi a aplicaţiilor instalate pe acestea, a conţinutului şi a securităţii. Principalele avantaje oferite de soluţia noastră:

Management de la distanţă

Puteţi administra de la distanţă utilizatorii şi echipamentele şi puteţi şterge sau dezactiva utilizatorii şi aplicaţiile neautorizate. În acest mod, beneficiaţi de un nivel ridicat de securitate în activitatea dvs..

Eliminare automată

Soluţia EMM vă permite să eliminaţi automat un echipament în cazul în care este furat sau pierdut; de asemenea, se poate restricţiona accesul unui angajat care nu mai lucrează în cadrul companiei sau căruia i-a fost alocat alt rol de utilizator. Sistemul asigură protecţia informaţiilor confidenţiale indiferent de situaţie.

Folosirea dispozitivelor utilizatorilor

Ne place sau nu, folosirea dispozitivelor proprii a devenit o realitate, iar multe companii de retail încurajează utilizarea acestora. Datorită soluţiei EMM, tot ce aveţi de făcut este să administraţi fiecare dispozitiv conectat la reţea, astfel încât să nu fie compromisă securitatea companiei.

Controlul aplicaţiilor

Puteţi gestiona oricâte aplicaţii vă sunt necesare pentru o productivitate maximă a personalului. Soluţia vă permite controlul centralizat al utilizatorilor şi aplicaţiilor instalate, pe bază de roluri de utilizator.

Reducerea costurilor

Puteţi opta pentru monitorizarea activităţii angajaţilor pe dispozitivele personale din punct de vedere al securităţii, ceea ce înseamnă că în acest mod puteţi economisi sume importante de bani. Instalarea soluţiei EMM vă oferă siguranţă şi din acest punct de vedere.

Respectarea cerinţelor de conformare

După cum se ştie, există norme specifice aplicabile sectorului de retail. Soluţia EMM vă pune la dispoziţie o consolă centrală care vă permite monitorizarea strictă a respectării acestora. În acest mod vă puteţi asigura că vă protejaţi activitatea prin respectarea permanentă a cerinţelor legale.

SIMPLIFICAREA MANAGEMENTULUI MOBILITĂŢII ÎNTREPRINDERII

Soluţia SOTI MobiControl cuprinde instrumente de mărire a productivităţii şi de asistenţă tehnică de la distanţă care scurtează intervalele de nefuncţionare a echipamentelor, permiţând personalului să îşi desfăşoare activitatea fără întreruperi. Vă invităm să vedeţi cum funcţionează această soluţie în condiţii reale:

SOLUŢIA SOTI DE MANAGEMENT AL MOBILITĂŢII ÎNTREPRINDERII

Permite gestionarea în condiţii de siguranţă a echipamentelor de la mai mulţi furnizori pe întregul ciclu de viaţă al acestora, de la implementare la scoaterea din funcţiune. Controlează toate aspectele legate de mobilitatea întreprinderii, de la urmărirea activelor corporale până la managementul aplicaţiilor şi conţinutului şi securitatea echipamentelor şi a datelor. Principalele funcţii ale soluţiei:

Managementul factorilor critici legaţi de mobilitate

Beneficiaţi de toate instrumentele de mărire a productivităţii şi de toate funcţiile de asistenţă tehnică de la distanţă necesare pentru remedierea, configurarea sau restricţionarea accesului unui echipament mobil la aplicaţie; geofencing pentru setarea de politici, aplicaţii şi conţinut pe bază de perimetre virtuale.

Implementarea rapidă şi corectă a echipamentelor

Înregistrarea oricărui utilizator prin scanarea codului de bare sau comunicare în câmp apropiat (NFC); integrare cu Apple DEP, Android zero-touch enrollement, Samsung KME, Window Autopilot şi Zebra StageNow; implementarea şi punerea în funcţiune a dispozitivelor în mod rapid şi uniform, folosind profiluri şi pachete în funcţie de rolul de utilizator sau locaţia geografică etc.

Managementul conţinutului şi aplicaţiilor mobile

Beneficiaţi de o aplicaţie de management de conţinut care vă permite să controlaţi şi să gestionaţi cu uşurinţă fişiere şi documente importante. Puteţi instala, configura, actualiza şi elimina de la distanţă aplicaţii în cadrul companiei sau în magazinul public de aplicaţii.

Integrare avansată cu platforma ONE

Utilizaţi o platformă unică, intuitivă, mai inteligentă, mai fiabilă şi mai uşor de utilizat decât orice altă soluţie. Rezolvaţi principalele probleme, cum ar fi întreruperile în activitate, reduceţi costurile şi măriţi-vă productivitatea şi eficienţa. Exportaţi date pentru analiză avansată şi stocare pe termen lung. Creaţi şi vizualizaţi ticket-urile de diagnoză de la centrul de asistenţă.

Portofoliul nostru de echipamente pentru retail

PORTOFOLIUL NOSTRU DE ECHIPAMENTE ŞI SOLUŢII

Doriţi mai multe informaţii despre portofoliul nostru de echipamente şi soluţii software pentru domeniul dvs. de activitate?

Ştiri şi noutăţi

Comunicat de Presă – Conectivitate fără precedent, robustețe și securitate de ultimă generație

Folosește Tableta Zebra ET80/85 când o lume întreagă depinde de angajații tăi București, 13 Septembrie 2021. Smart ID România, cel mai important provider [...]

Studiu de caz – Cum a digitalizat Renault Groupe Procesul de Testare Mașini în Centrul de Testare Titu

Renault Technologie Roumanie este centrul de inginerie al Grupului Renault în România. 2 300 de ingineri concep soluții ingenioase, abordabile, fiabile și moderne […]

DEMO – SOTIONE Platform – Soluție Completă pentru Managementul Dispozitivelor Mobile

SOTIONE platform este o soluție completă pentru Managementul Dispozitivelor Mobile care te ajută să coordonezi remote mii de echipamente și echipe mobile aflate [...]

Date şi cifre care ne recomandă
ca partener preferat al
clienţilor noştri

Echipa noastră de specialişti vă oferă concepte revoluţionare şi experienta unor procese inovatoare implementate deja de clientii nostri.

+3 000

CLIENŢI

+20 000

TERMINALE VÂNDUTE

+250

IMPLEMENTĂRI DE SOLUŢII

+15 000

ECHIPAMENTE ÎN FUNCŢIUNE

+36

SPECIALIŞTI CERTIFICAŢI

+10ANI

DE PREZENŢĂ PE PIAŢA DIN ROMÂNIA

Parteneri