PREGĂTIŢI-VĂ PENTRU ORAŞELE VIITORULUI CU ECHIPE MOBILE INTELIGENTE

Rămâneţi fideli misiunii dvs. de a furniza clienţilor servicii de ultimă generaţie, cu ajutorul tehnologiei special proiectate pentru reducerea la minim a întreruperilor, diminuarea riscurilor legate de siguranţă şi scăderea costurilor.

Vizibilitate completă asupra activelor

Urmăriţi activele din punct de vedere a locaţiei, stării, intervenţiilor planificate de mentenanţă sau în timpul situaţiilor de urgenţă, pentru un ciclu de viaţă mai mare al acestora, costuri sustenabile de întreținere și reparații şi o reţea mai performantă.

Rentabilitatea investiţiei şi posibilităţi de extindere

Prin implementarea de automatizări, puteţi accesa şi configura, dintr-un singur punct central, elementele principale ale companiei dvs. – personalul, activele, bugetul – astfel încât să puteţi beneficia de stabilitate, să prognozați investițiile și să susțineți creșterea companiei.

Respectarea reglementărilor din sectorul dvs. de activitate

Evitaţi impunerea de sancţiuni de către autorităţi şi fiți cu un pas înaintea auditorilor, cu ajutorul soluţiilor automatizate care garantează securitatea datelor şi conformarea în timp util cu noile reglementări aplicabile pieţei, pentru o activitate stabilă şi profitabilă.

Implicarea personalului

Echipele mobile pot atinge un nivel maxim de productivitate cu ajutorul soluţiilor de comunicare integrate care furnizează în timp real date precise cu privire la activităţile efectuate, cerinţele privind siguranţa şi notificări importante.

Datele vorbesc de la sine

Beneficiaţi de informaţii de înaltă calitate cu ajutorul instrumentelor care permit colectarea de date precise, în timp real. Acestea vă permit să luaţi decizii informate, pentru o mai mare adaptabilitate şi pentru cele mai adecvate măsuri în situaţii noi.

Performanţă în beneficiul clienţilor

Obţineţi un nivel ridicat de satisfacţie a clienţilor datorită furnizării fără întreruperi a serviciilor, intervenţiilor de urgenţă efectuate de personal specializat şi strategiei orientate către nevoile clientului, pentru oraşe ecologice şi o viaţă mai sănătoasă.

UTILITĂŢI INTELIGENTE PENTRU PROTECŢIA PLANETEI

SmartID se implică în furnizarea de soluţii şi echipamente mobile de ultimă generaţie şi de cea mai înaltă calitate, precum şi de soluţii de management al activelor care eficientizează activitatea echipelor, asigură stabilitatea activităţii şi generează permanent valoare pentru dvs. şi clienţii dvs.

PRINCIPALELE SOLUȚII SMART ID PENTRU UTILITĂȚI

SmartID concepe soluţii mobile şi arhitecturi de automatizare care vă ajută să reduceţi întreruperile, să ţineţi sub control factorii de risc şi să asiguraţi un nivel ridicat de satisfacţie a clienţilor.

Optimizarea performanţei şi managementului activelor

Obţineţi performanţe maxime prin implementarea unui sistem complet digital care vă permite să vizualizaţi practic fiecare element al lanţului valoric, de la înregistrare până la eliminarea în condiţii de siguranţă.

DESCOPERĂ SOLUȚIA

Automatizarea activităţii personalului specializat

Obţineţi cel mai bun randament zilnic posibil, gestionaţi în mod sigur şi eficient întregul ciclu al operaţiunilor de mentenanţă, reducând în acelaşi timp costurile legate de verificările din teren şi oferind excelență clienților în serviciile de intervenție.

DESCOPERĂ SOLUȚIA

Soluţia mobilă Linx PTT pentru întreprinderi

Este o aplicaţie mobilă unică, intuitivă şi uşor de utilizat, cu o interfaţă de back office care vă permite să monitorizaţi şi să gestionaţi activitatea echipelor mobile. Soluţia foloseşte o interfaţă în timp real şi echipamente specializate robuste.

Remedierea lipsurilor din inventar

Cu ajutorul etichetelor RFID/cu coduri de bare puteţi introduce şi urmări cu uşurinţă mijloacele fixe/obiectele de inventar de la înregistrare, componentizare, asamblare, contorizare şi până la scoaterea din funcţiune şi eliminarea în condiţii de siguranţă.

Mai puţine incidente, intervenţii mai rapide

Comunicarea permanentă on-line şi off-line între echipe şi back office este soluţia cea mai bună pentru realizarea în siguranță a intervenţiilor din teren, o țintă imposibil de atins în epoca documentelor tipărite şi a dispozitivelor neconectate.

Stare actuală şi alerte de siguranţă

Sunteţi informat în timp real cu privire la apariţia de incidente importante şi puteţi lua imediat măsuri în cazul semnalării de situaţii anormale. Sunt integrate funcţii de buton de panică CYRN, lucrător rănit, lucrător singur şi permite configurarea de alerte personalizabile conectate la zone şi repere.

ŞTIRI ŞI NOUTĂŢI

Comunicat de Presă – Conectivitate fără precedent, robustețe și securitate de ultimă generație

Folosește Tableta Zebra ET80/85 când o lume întreagă depinde de angajații tăi București, 13 Septembrie 2021. Smart ID România, cel mai important provider [...]

Studiu de caz – Cum a digitalizat Renault Groupe Procesul de Testare Mașini în Centrul de Testare Titu

Renault Technologie Roumanie este centrul de inginerie al Grupului Renault în România. 2 300 de ingineri concep soluții ingenioase, abordabile, fiabile și moderne […]

DEMO – SOTIONE Platform – Soluție Completă pentru Managementul Dispozitivelor Mobile

SOTIONE platform este o soluție completă pentru Managementul Dispozitivelor Mobile care te ajută să coordonezi remote mii de echipamente și echipe mobile aflate [...]

PARTENERI UTILITĂŢI