RETAIL RE-IMAGINED Organizat cu sprijinul Smart ID Romania & NCR Webinar Gratuit 15 octombrie 2020, ora 14.00 pin_drop WEBINAR Trends reshaping the world of retail. Are you ready?

Retailul este sub presiune. Indiferent din orice unghi privim.

Omnichannel-ul implică costuri mai mari de management al lanțului logistic pentru e-commerce, sunt tot mai multe presiuni din partea furnizorilor pentru transferul costurilor inflației reflectată în materii prime, sunt necesare investiții mai mari pentru a răspunde reacțiilor competiției și nu în ultimul rând apar costuri tot mai mari cu forța de muncă. Pe tine cum te impactează?

Comportamentul Clienților

Știi cum evoluează comportamentul generațiilor actuale de clienți? Ți-ai făcut o strategie pe termen lung în care ai mapat cum se schimbă experiența acestor grupuri in viitor?

Tehnologii și Procese Noi

Ai mapat noile technologii și principalele procese astfel încât să poți întelege care sunt noile trenduri și cum te pot ajuta acestea în viitor? Strategia ta se bazează pe experimentare și testare?

Design-ul Retelei de Magazine

Înțelegi nivelul de performanță pe care reteaua ta de magazine trebuie îl atingă în următoare decadă? Cum va arata magazinul ideal in viitor? Dar customer journey-ul clienților conectați la noile tehnologii?

Transformare Totală

Ai identificat principalele zone unde ai nevoie de o îmbunătățiere a operațiunilor facilitată de tehnologii de ultima generație pentru a obține maximum de eficiență sau o mai bună experiență pentru clienți?

In-Store - Lanț Logistic - Achiziții

Testezi deja sau ai un proiect pilot cu tehnologii noi intr-un magazine sau intr-o retea de magazine? Ai luat în considerare strategii de creștere accelerată în - Operațiuni Magazin - Lantul Logistic - Achiziții?

Omnichannel Experience

Dezvolți deja capabilitățile necesare pentru a obține o creștere considerabilă prin folosirea noilor tehnologii și inovații în retail, generate de folosirea inteligentă a datelor? Operațiunile de e-commerce sunt funcționale și embeded în cultura organizației?

Sub presiunea acestor forțe, ne putem imagina cum va arăta retailul în viitorul atât de prezent?

Agenda Webinarului

Află de la experții noștri cum arată viitorul rețelor de magazine, cine și ce anume influentează succesul, cum arată un client sau un angajat superconectat în viitor, cu ce experiențe unice pot răspunde magazinele de retail, ce competențe noi sunt necesare și cum va arăta experiența omnichannel in urmatoarea decada.

Elena Ghinea
Sales Director, Smart ID Romania
Prezentare in Limba Romana
Kalyna Stiles
Global Store Transformation Senior Consulting Director
Prezentare în Limba Engleză

Key focus for Retailers – Success Factors
How Physical and Digital converges
Show cases at international level and how retailers are creating new customer experiences
Future look on how retail will evolve in the following years

Alex Matei
CIO Fildas Trading, Managing Partner ReimagineIt
Prezentare in Limba Romana

Oameni, Arhitectura Tehnologiei și a Omnichannel-ului. Tehnologie ca valoare adaugată pentru business

Gabriel Georgescu
Chief Retail Branch Officer at Smart ID Dynamics
Prezentare in Limba Romana

Cum îmbunătățim experiența clieților și cum arată “customer journey ” în unele magazine de retail - etichete electronice, instrumente de vânzare consultativă, display-uri interactive, automatizarea comunicării cu clienții în magazine
Migrarea către contactless – cum remodelăm timpul clienților în magazinele de retail? Tehnologii “contactless”, cashier-less, Self Check-Out, realitate virtuală etc.
Cum atragem mai mulți clienți – loializare, promoții, oferte personalizate și creșterea sentimentului de apartenență

Gabriel Georgescu
Chief Retail Branch Officer at Smart ID Dynamics
Prezentare in Limba Romana

Experiența Angajatilor. Cum schimbăm timpul angajaților prin realocarea timpului liber în favoarea clienților
De ce Mobilitatea cîștigă teren în retail? – Soluții pentru automatizarea și optimizarea fluxurilor de lucru în magazine – In-Store Mobile, Click & Colect
Cum folosim realitatea augmentată pentru managementul magazinelor de retail?
Ce tehnologii folosim pentru a preveni si a reduce pierderile?
Cum eliminăm contrângerile hardware din front-office?

Speakerii Nostri

Kalyna_Stiles_005
Alex Matei
rpt

Kalyna Stiles

Global Store Transformation Senior Consulting Director

Kalyna Stiles este Global Store Transformation Senior Consulting Director la NCR, acoperind toate regiunile inclusiv USA, Europe (EMEA), Middle East, Africa și Asia și a ajutat multiple companii de retail, din top Fortune 500.

Alex Matei

CIO Fildas Trading și Managing Partner Reimagineit

Alex Matei este CIO Fildas Trading și Managing Partener Rimagineit.  Cu o experiență de peste 18 ani în Big Retail, Alex este unul dintre cei mai buni specialiști în digitalizarea proceselor din retail, coordonand in trecut multiple proiecte de transformare și inovare a principalelor formate de magazine din Romania.

Gabriel Georgescu

Chief Retail Branch Officer at Smart ID Dynamics

Gabriel Georgescu este Chief Retail Branch Officer in cadrul companiei Smart ID Romania.  Gabriel este arhitectul transformării magazinelor celor mai importanţi jucatori din sectorul de retail din România şi din regiune.

Elena Ghinea

Sales Director Smart ID

Elena Ghinea lucrează în vânzări din 2008, și a evoluat treptat de la poziția de Account Executive, la Director Producție, Transport și Logistică, până la cea de Director de Vânzari în 2019.  Elena  coordonează o echipă de profesioniști în medii intensive din România.

De ce să participi la acest webinar?

Cu o posibilă recesiune determinată de noile reguli de distanțare socială, de condițiile economice existente la nivel internațional, de presiuniile tot mai mari asupra magazinelor, retailerii sunt forțați să își facă planuri de back-up, în cazul în care vor fi necesare ajustari. Află care sunt principalii factori critici de succes pe care mizează marile companii de retail atat la nivel international cat si local si care sunt tehnologiile care reinventează retailul local.

Tendințe în Retail

Digital Disruption, Omnichannel, Customer Value, Viteză de Tranzacționare, Creșterea Bazei de Clienți, Customer Experience, Experiența Angajaților, Loialitate Clienți

Experți de Top

Experți si consultanți de top, la nivel internațional și local se reunesc intr-un eveniment unic, marca Smart ID România, pentru a discuta care sunt tendinte si tehnologii care reinventeză retailul.

Top Technologii în Retail

Self Check Out, Self Serve, Etichete Electronice, Soluții Realitate Augmentată, Mobilitate, Automatizări, Robotizări

Vizionare Webinar Înregistrat

VIZIONEAZĂ

Parteneri in Eveniment