Robust vs. Comercial

De ce este important sa cunoasteti costul total de detinere al terminalelor mobile

Pentru a evalua obiectiv posibilitatea implementarii dispozitivelor portabile, este critic pentru o companie sa înţeleaga ramificaţiile alegerii unui dispozitiv. Ca în orice decizie de cumpărare, consumatorii efectueaza o analiză cost-beneficiu, cântărind opţiunile ulterioare, faţă de beneficiile referitoare la costul initial al dispozitivului. Costul ar trebui să fie măsurat pe intreaga durata de viata a produsului, de la achiziţie până la eliminarea acestuia, mai degrabă decât să fie evaluat într-un anumit moment în timp, în momentul achiziţiei de exemplu. Cu timpul, performanţele aparatului pot afecta grav performanţa generală a unei afaceri şi rentabilitatea investiţiei (ROI).

Organizaţiile de astăzi sunt în continuă schimbare şi adaptare, la fel și abilitatea acestora de a le oferi lucrătorilor cât mai multă libertate. Deciziile sunt luate în punctul de interacțiune deoarece există o cerere mai mare pentru soluţiile de comunicare wireless. Pe masură ce crește utilizarea terminalelor inteligente în cadrul întreprinderii şi în mediile comerciale, organizaţiile incearcă sa integreze mai multe aplicații specifice liniilor de business cu aceste dispozitive şi să le extindă funcţionalitățile. Deşi telefoanele inteligente sunt cele mai utilizate în back office-uri, companiile iau tot mai mult în considerare dezvoltarea de aplicații utile muncitorilor sau lucrătorilor din alte zone ale unei organizații.

În simularea realizată pentru acest white paper, terminalele robuste se dovedesc a fi semnificativ mai puţin costisitoare (cu aproximativ 32%) conform unui cost total de deținere calculat pe o perioada de 5 ani. Această constatare este susţinută de studiile Venture Development Corporation (VDC), din 2003 şi 2007, privind Costul Total de proprietate pentru unele modele care au supravietuit unei game largi de implementări in medii reale de lucru. VDC raportează ca acest cost total de proprietate a adus economii costuri anuale de până la 17% pentru aplicațiile destinate serviciilor în teren (field services) şi până la 32% în cadrul aplicatiilor implementate pentru terminalele robuste folosite în lanţul de aprovizionare (Supply Chain).

Descarca white paper

Pentru mai multe informatii pe aceasta tema, puteti lua legatura cu

Carmen Ureche, Marketing Director, Smart ID la telefon: 0725 633 767 sau pe emailcarmen.ureche@smartid.ro

Romeo Iacob, Managing Director, Smart ID la telefon: 0725 265 396 sau pe emailromeo.iacob@smartid.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Newsletter
Abonare la newsletter
Sunt de acord cu Notificarea de prelucrare a datelor cu caracter personal. Informaţii suplimentare aici.