Smart ID Dynamics S.A. aduce in Romania noua serie de imprimante Zebra ZT200

Clienții companiei au acum acces la funcționalități și viteza de printare superioare clasei de imprimante din care face parte seria ZT200.

București 6 iunie 2012. Smart ID România, specialistul în soluții pentru mobilitate, lansează în România noua serie de imprimante Zebra ZT200.  Seria ZT200 include două imprimante ZT220 și ZT230 special dezvoltate pentru a se plia pe nevoile companiilor  mici și mijlocii care adoptă pentru prima dată tehnologia codurilor de bare sau care fac un upgrade către imprimante de volum.  Cu un design superior, ergonomic, noua serie de imprimante economisește spațiu și reduce drastic costurile de consum și întreținere.

 

ZT220

ZT230

 

„Fiind construite pe baza cerințelor primite de la client, noile imprimante înlocuiesc cu succes două modele de imprimante Zebra mai vechi, S4M și Stripes, și aduc, în plus, funcționalități multiple și simplitatea în design și operare atât de necesare companiilor mici. Ca urmare, operatorii nu au nevoie de instructaj special, operarea fiind intuitivă și ghidată prin coduri de culoare. Riboanele au o viață mai lungă iar schimbarea acestora este usor de realizat. Mentenanta este ghidată și ea de un senzor de mișcare pe baza de lumini și ușurează rezolvarea rapidă a eventualelor probleme de funcționare. La toate acestea se adaugă un design revoluționar cu încărcare laterală care salvează foarte mult spațiu și care permite instalarea imprimantelor oriunde în cadrul unui birou.

Seria ZT 200 a fost special concepută pentru a crește productivitatea și eficiența. Pentru a se plia pe aceste cerințe, noua serie de imprimante, oferă o precizie mare a printării, permite ajustări de finețe atât pentru texte cât și pentru coduri de bare sau etichete foarte înguste și este compatibilă cu standardele sau tehnologiile mai vechi, ceea ce o face ușor de instalat. Si pentru că este o serie construită pentru performanțe mari cu întreținere minimă și costuri de deținere totale mici respectă cerințele “Energy Star” în ceea ce privește costurile de consum și de operare.

Si pentru că perfecțiunea poate avea și performanțe și un preț mic, ZT200 oferă viteză de printare și  funcționalități pe care de obicei nu le găsim la alte imprimante cu costuri de achiziție similare” declara Romeo Iacob, Managing Partner Smart ID Dynamics S.A.

Aplicatiile industriale si comerciale au de acum un partener de business cu capabilitati de printare integrate de ultima generatie.  Indiferent de domeniul de activitate in care sunt folosite – productie, transporturi si logistica, sanatate, retail, administratie publica sau pur si simplu in front office – ZT 200 sunt rezistente si special construite pentru a rezista in medii intensive. Sunt ideale pentru aplicatii dezvoltate pentru printarea de etichete pentru ambalaje, materii prime in lucru, transport/receptie/ridicare/impachetare marfuri, cross docking, etichete raft/preturi/retur/depozite, identificare active,  documente, medicamente, identificare specimene etc.

 

 

Pentru mai multe informații pe aceasta tema sau referitoare la compania Smart ID puteți lua legatura cu

Carmen Ureche, Marketing Director, Smart ID la telefon: 0725 633 767 sau pe email carmen.ureche@smartid.ro

Romeo Iacob, Managing Director, Smart ID la telefon: 0725 265 396 sau pe email romeo.iacob@smartid.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Newsletter
Abonare la newsletter
Sunt de acord cu Notificarea de prelucrare a datelor cu caracter personal. Informaţii suplimentare aici.